Te 'így' bevállalnál egy munkát? (beszélgetés)
Nem tudom.., ha délutános műszak 10-ig tart, nem?
Aztán még hazaérsz lesz 1/2 11!
Az én 4 évesem, már ilyenkor alszik.
Reggel tudom oviba vinni.
Dehogynem!Ha reggeles vagy akkor is talizol,ha délutános is,mert reggel viheted oviba,az éjszakai meg a tuti,szóval lehet találkozni a családdal 3műszakban.
De amit Te vállalnál,az kizárt egy gyerkőcnél,ha csak Te vagy neki,veled él,és nincs apa sem.
Viszont az is eszembe jutott, hogy csomóan dolgoznak gyárban.. folyamatosban, 3 műszakban.
Ők sem taliznak nagyon a gyerkőccel..
Sajna nem:S
MEg hiába is lehetne, itt 7-től van ügyelet az oviban.
Ma pl. 1/2 8-ra vittem, és 9-ig egyedül volt:((
Nem akarok vájkálni nagyon benne, de nem lehetséges a reggeli korábbi kezdés?
Mert az úgy jobb lenne. 6-ra lehet már vinni a gyerekeket az oviba. Akkor odaérnél 8-ra, és vacsorára már otthon lennél. Ha 8 órás meló.
Fúúú, ez durva!
Ha nagyon nagyon muszály lenne, elvállalnám, de hogy nem sokáig húznám az tuti. Ezt lelkiekben is fel kell dolgozni mindkét félnek, ez kemény dió szerintem.
Hétvégén ugye azért nincs munka?
A munka egyébként úgy nézne ki, hogy reggel 1/2 8-kor mennék el, és este 9-re érnék haza.
Reggel tudnám oviba vinni, este alvás előtt taliznánk.
A gyereknek szüksége van legalább az egyik szülőre.Nem vállalnám el.
Törés a kicsinek a válás,és utána anyu csak este van.
Keresnék más megoldást.
ha már ovis a kicsi,akkor ott maradhat 6ig. este meg még tudtok talizni.
sztem vágj bele,főleg ha új életet akarsz kezdeni,mert ha bejön a munka,akkor el tudsz költözni közelebb a melóhelyhez
Ohhh. Ugyan ez volt a problémám egy fél éve.. bár gyerek nincsen. Nekem napi 2-2 óra utazásról volt szó. De belevágtam.
Nem mondom, a romokban lévő kapcsolatomat még jobban hazavágta. Végül meg is csalt a párom...szomorú idők jöttek.
De tettem egy lépést, elköltöztem. Nem hittem akkor még hogy én el fogok, de az élet váratlan helyzetet hozott. Most 10 perc sétára lakom a melóhelytől, és a párom is utánam költözött, próbáljuk rendbehozni a dolgokat. Soha nem tudhatod mit hoz a holnap, és mindíg jobb valamit lépni, mint egyhelyben állni!!!
Vágj bele!
Sajnos a házasságom romokban. Kislányom most kezdte az ovit, munkehelyem nincs.
Most van egy kilátásban, de az reggel-este 1,5óra utazást jelentene, viszont a pénz nem rossz.
Csak így nem látom a Lányomat..
Viszont, ha új életet akarok kezdeni, kell a pénz.
Szerintetek mit tegyek?
Ti, hogy látjátok kívülről?
További ajánlott fórumok:
- Negyedik gyermek! Ti bevállalnátok?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Szerintetek merjem bevállalni? Légyszi segítsetek!!!
- 2 nagysúlyú baba, és 2 nehéz szülés után bevállalnál még 1 babát?
- Repülőút egyedül egy 2, 5 éves ikerpárral? Ráadásul hajnali gép (6:25). És Ryanair, ahol ráfutással kapsz jó helyet. Bevállalnátok?
- Ti ilyen körülmények között bevállalnátok egy babát?