Te hova dugod el a karácsonyi ajándékokat? (beszélgetés)
Gyerekkoromban a testvéremmel együtt a legizgalmasabb szórakozásunk az volt, hogy megkeressük a karácsonyi ajándékot. Szuper helyekre rakta anyukám, de mindég megtaláltuk. Állítom jobb szórakozás volt napokig keresni, mint csak úgy a fa alatt megtalálni.
Gyerekeim és az unokák "sajnos" nem kutató-felfedező típusok.
Tavaly azt mondtam az unokáknak, hogy elfelejtettem hová dugtam el az ajándékokat, segítsenek megkeresni. Meglepődtek, de nagyon élvezték a kutatást, főleg a kisebbik - 9 éves.
Gardróbba a lomok közé.
De pl két éve a párom a szekrény tetejére rakta. Beszélgettünk az ágyban, én felnêztem a szekrény tetejére ami szemben volt. Az ott egy epilâtor!? Bakker, az a karácsonyi ajándékod! 🤣🤣
Tárolóba a limlomok közé, ruhásszekrényembe.
A fő ajándékot idén már megkapta a gyermekem.
Gyerekkoromban anyu egy ruhásszekrény felső polcára dugta, de megtaláltam a Minden napra egy mesé-t. Nem bírtam ki, mire hivatalosan megkaptam, kiolvastam :D
Kisiskolás korom óta falom a betűket.
Hú, nálunk egy hete kb megtalálták a gyerekek, az ágyneműtartóban a Lego-t.
Most áttettük egy tök átlagos kartondobozba, a többi doboz között a tárolóban fel sem tűnt nekik, hogy ott egy új, amit még nem láttak.
Nálunk anyáék régen mindig a pincében rejtették el. Én van hogy szekrénybe teszem, ágyam mögé, fiókba, stb.
Ha kisgyerekem lenne, biztosan magas helyre tenném, szekrény teteje vagy ilyesmi. :D