Te hogyan készültél a várandósságra? (beszélgetés)
Én leszoktam a dohányzásról,és elkezdtem terhesvitamint szedni.
Lelkiekben már hónapok óta készültünk rá.
Bennünk minden szépen megérik. Így voltunk azzal, hogy akkor összeházasodunk, és azzal is, hogy babát szeretnénk.
Egyszerűen nem álltunk az útjába.
(Hozzáteszem, sosem éltünk semmilyen egészségtelen szokással. Egyikünksem.)
Kereken 2 év kellett, hogy megfoganjon! Már a kivizsgáláson gondolkoztunk, mikor végre (először kiszámoltam a napokat), és tessék. (Pedig addig is "iparkodtunk"....
A 2. babánál már rögtön számoltam. 3. hónapban sikerült is! Most 5 hónapos a pocaklakó! :)
Nálunk (rokonságban) sehogy nem készültek-max,.lelkiekben és elsőre "megkötött a gipsz" ahogy szokták mondani, szóval HAJRÁ! XD
A szerelemgyerekek a legszebbek-állítólag.
Én 5 éves korom óta készültem arra, hogy Anyuka legyek...
Mindig egészségesen táplálkoztam, nem cigiztem, nem szedtem fogamzásgátlót soha.
Amikor megszületett az elhatározás, hogy jöjjön a baba, akkor mind a ketten elmentünk orvoshoz, hogy lehet-e csemeténk.
Vártuk, akartuk a babát, a következő hónapban már jött is a gólya (azért volt meglepetés, mert az orvosunk azt mondta, hogy az egészséges pároknak is akár 1 évig is kell próbálkoznia).
Testvérkével ugyanígy volt.
:-)
Jó egészséget és türelmet a babaváráshoz!
Szia!
Én egészségesebben étkeztem, méregtelenítettem, vitaminokat szedtem. Szerencsések vagyunk, mert hamar anyai örömök elé néztem. A kisfiunk egészséges és 2 éves elmúlt már.:)
Jó készülődést kívánunk nektek és sok boldogságot!
Sziasztok!
Ötleteket várnék,hogy Ti hogyan készültetek fel a várandósságra; akár testileg akár lelkileg? (Abban az esetben persze, ha volt idő felkészülni rá, és nem a baba döntött azonnal.)
Nyáron lesz az esküvőnk, és utána nekivágunk a családalapítás rögös útjának.
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Hány hónapos várandósságig tudtatok dolgozni/tanulni?
- Ducik várandósság elött :)
- Hogyan reagálnál, ha senki nem köszöntene fel a neved napján, pedig te készültél ünnepi ebéddel?
- Hogyan készültél államvizsgára kisgyerek(ek) mellett?
- Vastagbéltükrözésre hogyan készültél fel?