Távollévő Barátainkért! (beszélgetés)
Hiányzol barátnőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ildikó, nagyon beteg Bence????
:))))) Dráááááááága vagy Annám, mint mindig!!! Én is nagyon örülök, hogy ilyen jókedvű vagy most is, remélem jól is vagy!
♥
:))))
Ez természetes! Imádlak, és hiányoztál, de a tudat, hogy itt vagy, túl vagy, boldoggá tesz!!!!!!♥♥♥
Áldjon meg az Isten Titeket is, nagyon édesek voltatok és vagytok, köszönöm! :)))
Annaaaaa!
Hol vagy?? Miért nem jelentkeztél?? Remélem nincs valami baj! :(((
Corrikám, de jó lenne, ha tudnánk Rólad valamit!!!!
Corrikám Drágaságom, remélem jól vagy, és rövidesen találkozunk, hiányzol!!!♥♥♥
Ildikó már rettenetesen hiányzol!!!!...... hagyd a munkát másra, engem vigyél fel a padlásra:-)))
Köszi, nagyon hiányzik!!!!!!
Szia:-)
Köszike, hogy jelentkeztél, sok puszit küldök Neki, és vigyázzon nagyon magára:-)
Én csodálkoztam, hogy milyen hamar kiengedték...
Correct jól van, hazaengedték pénteken.Még kicsit gyenge,de a körülményekhez képest jól érzi magát.Ha bármi kérdésetek van,nyugodtan tegyétek fel, a nagynénje vagyok.Most találtam rá erre a fórumra,látom hiányoljátok.Szerintem hamarosan jelentkezik!Minden jót!
Kob
Hogyne aggódnék, csak úgy eltűntél!
Már itt vagyok, köszönöm, hogy aggódtál értem!!!!
Ildikó hová lettél megint?????
Corrikám, örülök, hogy túl vagy rajta...DDD nagyon várunk már!!!!♥♥♥
Gondolatom szerint senkitől....
:-((((
Kitől lehetne érdeklődni?
Sziasztok:-)))
Aranyosak vagytok, hogy hiányoztam Nektek, Ti is nekem:-))))
Puszika
Corriról tud valaki valamit?
Corrikám, ... mi lehet veled ott a messzi kórházban, de jó lenne tudni valamit Rólad!!!!!
Ritusom, hogy elszaladt ez a hét, már péntek van, hiányzol, de örülök, hogy jól érzed Magad!!!!!!!
Ildikóm, gyógyuljanak a fiúk gyors ütembe, hogy kitudd aludni végre Magad!!!:))
Corrikám, ugye már jobban vagy, de jó lenne tudni Rólad valamit.. Veled vagyok imádkozom érted!!!♥♥♥
Ritusom hiányzol, de remélem jól érzed magadat!!♥♥♥
Akkor jó, azt hittem, hogy nagyon komoly a baj.
Áááá nem akkora, mint amekkorának látszik, csak tudod a férfiak másképp élik meg a betegséget. A párom el van nyúlva, mint aki halálán van.
Aggódtam érted, megéreztem, hogy baj van nálatok!!!!!
További ajánlott fórumok: