Tavaszi zöldségsaláta recept
A Tavaszi zöldségsaláta hozzávalói:4 adag:
300g karalábé
300g sárgarépa
4 db újhagyma
1 csomag retek
300g uborka
2dl natúr joghurt
2 evőkanál olívaolaj
citromlé
só
petrezselyem
A Tavaszi zöldségsaláta elkészítési módja:
A megtisztított karalábét és a sárgarépát lereszeljük, felkockázzuk az uborkát és a retket, az újhagymát apróra vágjuk és az egészet jól összekeverjük. A joghurtot jól összekeverjük a citromlével, olajjal, sóval, petrezselyemmel, majd leöntjük vele a zöldségeket, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Remek kísérője lehet grillezett húsoknak, de önmagában is fogyasztható.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: MRG1, 2014. máj. 9. 20:41
A tavaszi zöldségsaláta elkészítési módja és hozzávalói.