Tatabányaiaknak:) (beszélgetős fórum)
Sziasztok.
Látom kicsit lefagyott ez a fórum. Van Tatabányai még a Hoxán?
Sziasztok!
Én is tatabányai vagyok, és szeretnék indítani egy amatőr kézilabda csapatot, ha valaki szeretne kézilabdázni kérem jelentkezzen nálam privátba vagy van egy fórumom "tatabányán amatőr kézilabda csapat" címen. Nagyon örülnék ha összejönne.
Köszönöm szépen előre is!
Kérnénk mindenkit továbbitsa!
Valaki segitsen Ubulkának! Gazdi, pont rám vársz! Nézz meg, szeretnélek!
Még mindig semmi.
Mi lesz Ubival? )-: Hahóóó Emberek!!! Kérünk nézzetek körül ismerőseitek között,esetleg kertes házban,szereti az embereket,ragaszkodó,szelíd,bújós.Jóó,nem világszépe,de csak a szemét nézzétek meg.
Szuper házőrző,kis igényű kutyus,ha esetleg az etetés lenne gond anyagilag..Csak egy kis meleg takaró,simogatás,pár kedves szó -és Uborka meghálálja!Október van....
UBULKA október végéig KAPOTT HALADÉKOT!!!!!S.O.S.
S.O.S.!! NAGYON SÜRGŐS SEGÍTSETEK LÉGYSZÍVES,ÚJ KÉPEK !!!UBULRÓL
UBULKA az őrkutya,október végig kapott haladékot,hogy találjunk neki gazdit,miután bezár a "munkahelye" Tatabányán.Az őrző-védő cég nem tart rá igényt,már próbálták őt likvidálni,de az ott dolgozók megvédték!!!Már csak pár hetünk van addig.
Segítsünk UBI-nak szerető gazdit találni!Érdeklődni e-mailben
brigitta.fellegi@gmail.com -on vagy itt az -en,levélben.
Képek a kutyusról itt,kérünk, ha tudjátok plakátoljátok ki és adjátok tovább nagyon sürgős!!!ÚJ KÉPEK !!!!Az új gazdihoz elviszem-Tatabánya-Budapest vonalon.
Itt van Ubiról 2 kis videó-sajnos nem túl jó a minőség,mobillal készült,de látszik rajta,hogy milyen kedves,szelíd kutyus.
Sziasztok!
Hallottatok már a mezoterápiáról? Tényleg annyira jó, amennyire mondják? Jó, hogy találtam egy tb-i fórumot, szerintem többet kellene leveleznünk :)
Tudtok Tatabányán olyan kozmetikust, aki lézeres szőrtelenítést vállal?
Olyat szeretnék, akit már megtapasztaltatok, jól dolgozik és nem túl drága...
Sziasztok!
Lehet már tudni valamit a felsőgallai beruházásról? Mikor kezdődnek a telkek értékesítései?
Sziasztok!
Én is Tatabányán lakom.Tényleg hiányzik a városnak a strand.Pláne a gyerekeseknek,mivel gyerekekkel körülményesebb átjutni a tatai fényes strandra ha nincs a családnak kocsija.
Sziasztok
Mit szóltok milyen a Ságvári úti átlalkítás? Töbnyire csak átutazóban vagyok ott. Melóból arra járok haza.
Sziasztok!
Engem is nagyon érdekelnek a Tatabányán végbemenő változások, illetve tervek, már csak végzettségemnél fogva is. Szóval szívesen csatlakozom hozzátok!
A Fő tér átalakítási tervéhez mit szóltok??? Erről nem láttam semmi véleményt itt és kiváncsi lennék:)
Jó kozmetikus: Gál ltp. közepén lévő (talán Paletta) lakópark aljában van egy fiatal csajszi aki sztem tök jó, viszont nem tudom hogy mikrodermabrazióval foglalkozik -e.
Sziasztok,
Én is Tatabányán lakom. Tudnátok nekem segiteni, hogy merre találok itt Tbányán egy jó kozmetikust, aki szépen sminkel és mikrodermabrazióval is foglalkozik?
Köszi
köszi!
hát, majd meglátjuk.....
Sziasztok. Másnap akartam folytatni a cikket de nem sikerült. Most is nagyon sietek az írással.
öltöző épületeket felújítják. Az egykori Cseri zöld területei is megmaradnak, íy a strandröplabda és futballpálya is használható lesz. Parkoló helyek tervek szerint kb 545 férő helyes lesz.
talán ennyit erről.Ha lesz újab info megosztom veletek.
ZSuzsi
Sziasztok. Itt a cikk, megprobálom a lényeget kiszürni.:"2008.júniusában már a tatabányai strandfürdőbe, 2009-ben pedig az élményfürdőbe is válthatnak belépőt a tatabányaiak.A költségeket pénzügyi lízinggel fedezi a város. A tervek szerint a szabadban gyermek-, fafting-, csúzda-,élmény-,ülő-, és látványmedence, míg odabent több csúzda, pancsoló- és élménymedence, valamint szaunák, büfé és étterem szolgálja a kikapcsolódást. A starnd külső medencéit a néhai Cseri strand úszómedencéi helyén alakítják ki, míg a fedett élményfürdő a hajdani csúszdák környékén épül fel. Az élményfürdő három szintes épülete csaknem kétezer négyzetméteren létesül, összesen 4424 négyzetméter hasznos felülettel."
Holnap folytatom ha lesz időm, itt még nincsen vége a terveknek.
ZSuzsi
További ajánlott fórumok:
- Coloplast, mint cég! Milyen? Tatabánya, vagy Nyírbátor?
- Terhesgondozás és szülés árak Tatabányán
- Coloplast Tatabánya? Milyen a meló? Mennyire nehéz a teszt?
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Álláslehetőség Tatabányán, vagy Komárom-Esztergom megyében
- Ki szült vagy fog szülni a tatabányai kórházban?