Tartós testsúlyváltozás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tartós testsúlyváltozás
Szia!
Nem vagyok nagy szakerto, de sokat olvastam, olvasok naponta dietas temakban. Nekem is volt, hogy mindent betartottam egy adott dietaban es megallt a fogyas, vagy hiztam. Az en velemenyem, hogy ilyenkor a kaloria menniseget kell egy kicsit emelni, aztan ujra vissza az elkezdett dietahoz. Igy az anyagcsere nem all le es a fogyas is folyamatos lesz. Lehet majd masok jobb tanacsokat adnak, en tapasztalatom alapjan tanacsoltam. :))
Sok sikert es kitartast a fogyidhoz! :)
Köszönöm a választ...
Remélem mielöbb beindulok,mert még 8-10 kg-ot szeretnék legyűrni :) szia
üdv
Tuti rosz helyre írok de nem tudtam választani a sok diétás rórum közűl..
Csak egy 1xű kérdésem lenne 124 kg -rol indultam... megáltam, :( 98.5kg nál!! itt rostokolok már 2.hete
Előfordúlhat,hogy töbszőr megállok a fogyásba?? Tudom ez egy igen kényes és értelmetlen kérdés, de kissé bosszant megint az, hogy becsületesen csinálok mindent és még egy helyben toporgok... szia mitől lehet ez?
Orulok, ha segithettem, legalabb otletet meriteni.
Sok sikert a fogyidhoz es sok-sok kitartast!:))
Nincsenek jó vagy rossz ételek. Mindenféle ételt be lehet illeszteni az egészséges étrendbe, de nem mindegy, hogy mekkora adagot és milyen gyakran eszel.
Ugrás a teljes írásra: Tartós testsúlyváltozás
További ajánlott fórumok:
- Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
- Sminktetoválás, avagy tartós make-up
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Igaz, hogy áprilistól megszűnik a hosszabbított GYES, a tartós beteg gyerek után?
- Szerinted létezik-e netszerelem, és ha igen, mennyire tartós, mennyire lehet bízni benne?
- Büdös cipőt mivel lehet tartósan szagtalanítani?