Társkeresési szempontok... mi számít és mi nem? (beszélgetés)
Jó, viszont nem ettől FÜGGJÖN a jó közérzeted, mert ha igen, azzal rendesen keresztbeteszel magadnak.
Ez egy BÓNUSZ legyen az életedben, egy plusz jó az egyébként is jónak érzett életedhez. Az elsődlegesen fontos tehát az legyen, hogy e nélkül is jól érezd magadat az életedben. Remélem, nem voltam túl szájbarágós.
Hát, ez a hsz nekem kicsit nőies szempontúnak tűnik, plusz tök érzéketlennek.
A nők szoktak "rámenni" a saját lakás-rendezett anyagiak kérdésre. Ha 40 felett egy pasinál ez a szempont, akkor ő a csődhalmaz... Egyébként ahogy más is írta, nem egyértelmű, hogy oda akar költözni bárkihez is. A két nagyobb gyerek sem akadály, egy válással a háta mögöt, esetleg saját különélő gyerekkel, pont nem biztos hogy más kisebb gyerekeit akarja nevelni egy férfi. Inkább örül neki, ha a kirepüléshez közelebb álló, szobatiszta gyerekeket kap, akiknek nem kell estimese...
Egy szó mint száz, szerintem minden relatív. Az "előnyök" és a "hátrányok" is. Ami valakinek nem tetszik be, a másiknak pont az kell. Tehát nem indul különösebb hátránnyal és végül is csak egyetlen férfira van szüksége, aki elfogadja ezzekkel a dolgokkal és szereti önmagáért.
Ez a lehető legrosszabb "ok" a társkeresésre. Sőt, ez így nem is társkeresés, mert nem biztos, hogy társat valójában akarsz, hanem csak társaságot, de nagyon. Jól írta valaki előttem, ez a legjobb alap a kapcsolatfüggőséghez és ahhoz, hogy olyan férfit találj, akinek hagyod magad kihasználni.
Én azt tanácsolom, hogy maradj egy darabig egyedül. Minek félsz valami olyasmitől, ami már van is? Másrészt meg ha benne maradsz még egy kicsit, hamar rájössz, hogy nem is olyan borzasztó az. Hamar megláthatod az előnyös oldalát és a benne rejlő lehetőségeket. Azután pedig már valódi elhatározással, nem pedig kényszerből voksolsz a társkeresés mellett. Nagyon nagy különbség.
Kép alaján nem kövér vagy, nem is "igen túlsúlyos", hanem egyszerűen telt.
Nem egy olyan férfi ismerősöm van, aki a teltebb hölgyeket kedveli, akin "van mit fogni".
Sokan mondták: ha magaddal rendben vagy, elfogadod magad, akkor az kifelé is látszik. Több szerencséd lehet, lesz.
Csak Pozitívan. :)
Ez ebben a formában nem igaz.
1.És ha a férfi is albérletben lakik?
2.Ha férfinak is vannak kamasz gyerekei?
3.Nem minden nő és nem minden férfi csak a pénzre utazik.
Társat keres,nem egyből fognak összeköltözni.Akivel megoszthatják egymás örömet,bánatát,jól érzik magukat együtt,szexuálisan is megértik egymást stb.
Szerintem nem lehetetlen...
Ha a te fényképed van fenn, azt tudom mondani, hogy igazán szép arcod van! Sok pasi van, akinek a teltebb nők tetszenek!
Csak azt a mondatot ki ne ejtsd nekik, amit itt leírtál! :) Ne érezzék soha, hogy annyira akarod a kapcsolatot, mert akkor mindenki elmenekül!
Nincs két olyan ember a világon, akiknek ugyan az lenne az elképzelése, elvárása stb.
Egyén-, és összképfüggő, de nagyon! Meg azt kell mondjam, szerintem az sem mindegy, hogy mikor-hol-hogyan találkozol azzal a valakivel.
Ezért nem lehet ezeket a dolgokat erőltetni és előre kiszámolni.
Amíg a saját társaságodat élvezed, addig nem lesz baj, csak türelmesnek kell lenni.
Szerintem :)
Akkor egyelőre sajád magaddal keresd a kapcsolatot, mert amíg nem vagy magaddal harmóniában, simán belecsúszhatsz olyan csapdákba is, hogy hagyod magad kihasználni némi szeretetért. Ha te sem tudod elfogadni a túlsúlyosságodat, ő sem fogja. Kövér vagy? Nem baj - legalábbis társkeresés szempontjából nem - sok pasi van, akinek így is tetszeni fogsz.
Viszont valószínűleg lesznek, akik a túlsúlyo miatt fognak elutasítani, ha rendben vagy magaddal, röhögni fogsz rajta, de ha betalálnak a megjegyzések, csak még jobban elmerülsz a félelmekben.
Nem gonoszkodni akarok, de szerintem társat akkor kell keresni, amikor te magad "egészben vagy". Egyébként pedig nyugi, minden zsáknak van foltja ;)
"fèlni a magánytòl az egyedüllèttől."
Bocs, de ez nem kapcsolatfüggőség?
Miért ne???
Nem túlsúlyos vagy, hanem tele szeretettel!
Nem ránc vagy a lepedôn!
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Facebook társkereső miért nem jön be számítógépről, mi lehet a gond?