Taposógép vagy futópad? (beszélgetés)
Szia! :)
Mik a tapasztalataid a futópaddal kapcsolatban? Megérte? Én most tervezek venni.
Végül futópad lett, de én nem vagyok túlsúlyos! :D
54 kg vagyok. :)
Igeeeen! Túlsúlyosoknak főleg futópad(gyors séta), mert a lépcsőzővel rámegy a térdizület!
Mellesleg egy 60-70kg-os embernek nem kell annyit lépkedni rakta, mint egy túlsúlyos 90-100-110kg-os embernek.
Nem szeretek dvd-re mozogni.
Régen csináltam Norbira és Rubint Rékára is, de nem szerettem. Egy ideig csináltam, de meguntam és nem mindegyik gyakorlatot szerettem.
Nekem jobb lenne egy gép, amin végezhetem a dolgomat miközben zenét hallgatok vagy filmet/tv-t nézek...
Na, ezért nincs nekem sem! :P
Egyenlőre még a konditerem is kilőve, tekintve, hogy 36 hetes kismama vagyok...de majd egyszer újra szép leszek, addig meg drukkolok a magadfajtáknak. Már bocsi a kifejezésért. :)
Egyébként szívesen veszem azt is, hogyha azok akik rendszeres használják/használták a taposógépet leírják a tapasztalataikat.
Legyen bármilyenek. :)
Igen, ezeket nem árt figyelni!
Én anno elég sokat nyomtam a taposón.
1 órát kardioztam, utána még 30-40 perc "hegymenet", ami nem izmosít! Ezután jött a többi, én szerettem a konditermet.
Most szerintem 5 perc után felborulnék! :P
Nem... :)
De kitartó vagyok, ha már meglesz akkor igyekszem majd minden nap csinálni.
Csak egy alkalomra, hogy kipróbáld, úgy sem?
Nekem nem lett durva a vádlim, az én lábam sem vékony amúgy, de szép íve lett. Lehet variálni lábújjhegy tartással, akinek az a lényeg, hogy jobban izmosodjon.
Igen, ez taposógép.
Én is ilyesmit szeretnék. :)
Értem, tehát nagyon fontos a pulzusszám is. Ezt sem tudtam...
Remélem minél hamarabb sikerül beszerezni, nagyon ráálltam most erre a dologra. :)
De egyenlőre csak fejben.
Nyárra mindenképpen szeretném átformálni egy kicsit a combjaimat és a popsimat. :)
AZt nem tudom egészen pontosan, hogy mi a különbség a stepper és a taposó között. Én ilyet használok az edzőteremben:
További ajánlott fórumok:
- Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék.
- Topshop-os Air Climber taposógép/lépcsőző/stepper
- Leg magic, vagy a taposógép jó kardio edzésre?
- Futópad, taposógép, vagy haspad?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Taposógép vagy szobabicikli a jobb, diéta mellett, ha fogyni szeretnék, nem izmosodni?