Segítsen, aki használ taposógépet! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék. (beszélgetés)
Sziasztok!
Van itt még valaki aki taposógépezik? Én nemrég vettem az emagon egy Kondition márkájú taposót és elégedett vagyok vele. Sajnos van rajtam felesleg bőven és vannak alapbetegségeim ami miatt nehezen bírom a taposást de abban bízom hogy idővel megszokom és talán némi fogyást is tapasztalok majd.
Ha van még valaki írjon tapasztalatot! Milyen gyakran és mennyit szokott taposni, ért el vele látványos eredményt?
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy taposógép vásárlásakor mire kell figyelni? Használtan vennék, de az Apród tele van, és nem tudom, mi alapján döntsek.
Köszi
A bosszúság ellenére legalább minden hónapban új géped van.
De mi az a bűz? Az olaj?
Azt nem tudom, de az van ráírva,hogy heti max. 3 órát lehet használni. Ez elég kevésnek tűnik, főleg ha azember lánya nem egyedül használja.
Ez a "félremenős" állítólag térd- és izületkímélő.
Kipróbáltam nekem nagyon tetszett.
Csajok van valakinek olyan szteppere,ami egy kicsit oldalra"megy"?
Állítólag kíméli a térdet.
Vennék egyet, a Dech...tlonban árulják, nem épp olcsó.
Tapasztalat?
én nem nézem az időt és lépéseket..vagy nagyon ritkán..addig csinálom míg megy ill jólesik.
sajna mostanság hanyagolom az új munkabeosztásom miatt...
Sziasztok! Jó lenne újraéleszteni ezt a fórumot! Én is nemrégiben vettem egy taposógépet, és még csak háromszor tapostam rajta, de egyre jobban megy! Ma 1600-at tapostam, de nem tudom pontosan az időt, mert amikor megakartam nézni, véletlenül lenulláztam. :-)Viszont ezt egy-egy fél kilós súlyzóval csináltam végig, ömlött rólam a víz. Még bírtam volna tovább is, mert annyira belelendültem, de már ébredezett a kicsilányom, úgyhogy abba kellett hagynom.
Nagyon bízom benne, hogy segíteni fog a hátralévő kb. 10-12 kilóm leadásában!
Mellette heti 4-5 alkalommal lépcsőzök, lejtőn felfelé sétálok és kocogok egyszerre kb. 45-50 percet, s a kajára is odafigyelek.
Úgyhogy nagyon reménykedem!
Szia!
Nagyon hasznos a fenék és a combok formálására!
Én igaz nem most de régebben tornával kombinálva használtam napi fél-1 órát és 3 hónap,a alatt 33kilót fogytam,és ami a lényeg a bőröm nem nyúlt meg a torna és a sztepp miatt!
Én is gondolkozom hogy megint veszek.
Milyen a tiéd kicsit kell rajta lépkedni vagy jó nagyot,mert nekem az utóbbi volt?
Senki nem sztepperezik? Csak én????
Ehh, lányok tessék nekiállni, nagy lesz a popsi a karácsonyi punnyadásos-gigaevészettől. :-)
Szia!
Az izomláz nekem sem a szteppertől jött :D hanem fát hoztak és le kellett pakolni a pincébe :D
Köszi. :) Nem, fogyni már nem szeretnék, az 54-53 kiló elég, csak feszesítenék, formálódnék.. főleg csípőre, belsőcombra, eléggé lötyi még a popsim.
Te is taposol?
Pénteken vettem taposógépet, azóta "hihetetlen" energiával, elszántsággal taposok. :)
Tegnapelőtt 1000=20perc alatt
Tegnap 1500=30perc alatt
Ma 2000=38perc alatt
Meglátjuk mi lesz belőle. :) Mondjuk ma már számoltam vissza 1900-nál.. de kellemesen leizzadtam..
További ajánlott fórumok:
- Van olyan, aki rendszeresen használt-használ taposógépet? Ki mennyit fogyott tőle és mely testrészekre hat inkább?
- Mályva tea mellékhatásai hosszútávú használatkor?Aki tud, segitsen!
- Aki használ operát, kérem segítsen! Hogyan tudom törölni a bemásolt linkeket?
- Brother fax-T94 használati kézikönyvet keresek. Aki tudja, hol találom kérem segítsen.
- Ki használ pg53 mikroszkópot? Segítsen!
- Sziasztok! Aki combi magnetront hasznal legyszi segitsen!