Tapasztalatok fogbeültetésről előtte és utána? Árak? (tudásbázis)
Nekem több szájszebészeti műtétem volt a Mária utcai Szájsebészeten.
Vegyes tapasztalatokat szereztem. Volt akinek az összes beültetett fogát kikellett műteni, mert a szervezete nem bírta, sok problémát okozott neki.
Nekem csak egyszerű csapot kellett beültetni 1 fogamnál, de állandó arcüreggyulladást okozott az is. Elkellett távolítani, egy jó kis arcüreg nyálkahártya eltávolítással együtt. Persze mint minden ember más, a szervezetünk is más. Sok embernek sikerül, és soknak nem jön be, sok embernek nem azért van protézise mert nincs pénze beültetésre, nem bírja a szervezetük az idegen anyagot. Az árak húzosak. A mostani árakat nem ismerem ostobaságot meg nem akarok írni, de nem olcsó. Sok sikert!
Remélen te azok táborát növeled, akinek kutyabaja tőle.
Nekem tavaj volt egy fogbeültetésem...de nem aza "klasszikus" fogínybe-rögzített inplantátum, ami örökké (?) tart!
Simán 2 fog közé beragasztották (in-line) a hiányzó fogat! 5 év garancia van rá... de 1* már cserélni kellett! Az ára, felméréssel, fogkőeltávolítással, és a beültetéssel kb. 60-80 ezer forint! De ez fog mérettől is függ, kinek mennyi anyagra van szüksége.
További ajánlott fórumok:
- Mi a jobb? Evés közben is inni, vagy csak előtte és utána?
- „Előtte – utána” Etikátlan reklámok
- Hálapénz: Pár nap múlva fogműtétem lesz egy kórházban és gondban vagyok, hogy elötte vagy utána és hogy mennyit?
- ..ha új szemöldökformát szeretnél, előtte Te is megrajzolod, és utána szeded ki? :)
- Tud abban esetleg valaki segíteni, hogyan lehet olyan képeket csinálni mondjuk magamról hogy előtte, utána kép?
- Menstruációval összefügghet az, hogy előtte vagy utána sajog iszonyat a lábam?