Hálapénz: Pár nap múlva fogműtétem lesz egy kórházban és gondban vagyok, hogy elötte vagy utána és hogy mennyit? (beszélgetés)
én sem adtam semmit epe műtétre.
de gondolkodom vmi ajándékkosár félén..
de a nélkül is nagyon rendesek kedvesek vtak velem a nővérek és az orvosom is..
sőt engem sürgősséggel vittek be...kipucolták az eltömődött epevezetéket és utána műtött a választott orvosom.
de egyáltalán nem vettem rajta észre, h pénzre hajt.
sőt a berendelt kontrollra és nem is volt...
úgy köszönöd meg ahogyan te akarod.
Én elvi okokból csak és kizárólag hosszantartó akut betegségek, vagy nagyobb műtétek, szülésnél adnék valamit.
Akkor is valószínűleg nem pénzt, hanem egy ízléses ajándékkosarat.
Nem támogatom ezt az elcseszett rendszert, hátha más is így gondolja, és a helyére kerülnek a dolgok.
Ilyen aprókért semmit.
Csakis utána!
De egy üveg finom ital is megfelelne.
Ehhez tényleg nem kell kórház.
Viszont a gyökérkezelésnél nem mindegy, hogy a fog mennyire gyulladt, meg az sem mellékes, hogy hol helyezkedik el az állkapcsodban. (vannak kifejezetten rossz helyek)
Gyökérkezelés?
Na, az nem túl jó, de ha csak ennyi, akkor max 2-5e/ft, ugyanis azt nem lehet teljesen fájdalommentessé tenni, viszont nem mindegy, hogy mekkora dózist kapsz a fájdalomcsillapítóból.
Aki azt mondta, hogy semmit, meg fúj, az szerintem még nem volt igazi frankó gyökérkezelésen.
De azért ne tojj be:P
Ebbe még senki se pusztult bele.
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Melyik kórházban, kinél szültél?
- Melyik városban és korházban születtél?
- Szülés után a hálapénzt mikor szokás adni? Rögtön amikor még a kórházban vagy a babával, vagy elég a 6 hetes kontrolon?