„Előtte – utána” Etikátlan reklámok (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hát én se nagyon bizok a reklámokban.
De van egy mellnövesztő szer.Az a neve hogy erdic.
Hallott már valaki róla?Mármint arról hogy hatott?
Mert azért bennetek jobban megbizok,mint az erdic fórumán lévő emberekben.
Ezek a reklámok valóban hamis illúziót keltenek a fogyókúrával kapcsolatban.Én is bedőltem sokszor, míg fiatalabb voltam. 20 évvel ezelőtt még Ausztriába is kiküldtem a férjemet, hogy az ott hírdetett csodaszert elhozza nekem. ímondanom sem kell, sikertelenek voltak a kisérleteim, 1-2 kilónál több soha nem ment le rólam.Két éve életmódot változtattam. Csak magamban bíztam és jól tettem 18 kg-ot játszva lefogytam, azóta is tartom, 1-2 kg ingadozással.(Nyaraláskor többet engedek meg magamnak).Alapszabályok: többször egyél, keveset! Keveset, de mit ne: Édesség, tészta, kenyér, burgonya, zsíros húsok, zsír.
Keveset, de mit: zöldség, gyümölcs (kivéve banán, szőlő) fehér húsok, hal, tojás, sovány sajt, túró. Kenyér helyett korpovit, vagy hasonló. Kávé, tea sovány tejjel (nem rossz, meg lehet szokni!) Két hét után elkezdődik a fogyás.
Egyet értek veled :).
Kitartás, csak így tovább. A bicajozás és a duci tréning nem molesztálják az izületeidet. Esetleg, ha van kedved úszhatsz is, az is jótékony hatással van az izületekre :).
Sok sikert a fogyihoz :).
Az egyik ilyen gyümi centrifuga (+daráló,+örlő,+turmixgép) is jó, asszem ugyan az a cég, ami a V-gyalut forgalmazza...
De a fogyis cuccokat én sem ajánlom, mert már láttam "hatásukat", azaz a nagy büdös semmit...
Biza, semmit sem érnek, nem véletlen kell csalni, hogy megvegyék!
Óva intek mindenkit a teleshopos és ehhez hasonlós cuccoktól!!
Na jó a V-gyalu az príma (de csakis a német fajta!!), de a fogyasztós és akármilyenes csodamasinától.
Azt nem értem, hogy a fogyasztóvédelmisek miért nem csapnak le rájuk, hogy becsapnak a reklámjaikkal?? Egy csomó hagyományos reklámot ezért tiltanak le, mert álítólag becsapósak voltak...
Jól látod :), simán meg lehet az öregítős progtammal csinálni a hízós féle változást is. Láttam hogy működik.
Lehet hogy az "előtte" és "utána" reklámban ugyanaz a nő van, de csak utána van, azaz az előtte soha nem létezett, csak megcsinálták.
Vagy amiről már olvashattatok itt, hogy az "előtte" kép alakját valaki "kölcsönzi" és az "utána" képen szereplő egyén soha nem volt olyan kövér, mint az "előte" képen.
Ez igaz a csodamasinák árusításánál is.
Soha nem lehet TVben sem látni, hogy "előtte" időben hogy élt az illető, csakis fényképen lehet látni, de minél többet tudok ezekről a grafikai programokról, annál kevésbé hiszem el a tényképeket, amiket nyomtatva látok!
Illetve létezik a fény-csalás is. Sok olyan reklám is van, ahol a két kép között csak a megvilágítás változott, az alak nem, és a súlya sem. Ezt a trükköt gyakran használjuk fotózásokon is, ha pl valamit el akarunk tűntetni onnan, ahova nem kell, gondolok itt hájacskára (mert a Modellkéken nem sok háj van, csak amolyan hájacska vagymi). Ezek után még csak hozzá sem kell ebben a kérdésben nyúlni a képekhez.
Szóval összefoglalva, akárhogy is van, nagy csalás ez az előtte-utána dolog!!! Semmiképpen sem azoktól a szerektől vagy a masináktól fogynak le azok az emberek.
Hát igen.:/
Én nem is nagyon hiszek az ilyen "csodaszerekben".
Ha le akarok fogyni,akkor kevesebbet eszek,és sportolok.Ez a legjobb módszer,szerintem:)
Ja,értem!:)
Azért szomorú hogy minden sz*rt rá akarnak sózni az emberekre,hogy meggazdagodjonak.
De ezt gondolom nem legálisan csinálta.
Vagy igen?
Nekem van egy ismerősöm, akinek egy ideig az volt a mellékállása, hogy a fogyiszerek reklámjaiban ő volt az "Előtte".
Ez komoly, tényleg nem viccelek.
Nekem az tűnt fel, hogy az előtte képeket széthúzzák. Simán látszik, hogy a háttérben lévő dolgok mennyire el vannak deformálva.
Érdekes, hogy ezt mégis engedik, míg a délelőtt leadott esti film beharangozójáért akár meg is büntethetik a csatornát. Én ezt is büntetném...
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.