Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan tanuljak meg táncolni? (tudásbázis)
Egy lépés balra, majd jobbra, utána pedig csosz. Már táncolsz is.
A pálinka megtanít! Angolul is!
... és a lábadra sem lép! :))
Egy-két-há-négy-sasszé-öt-hat...
Faluhelyen seprűnyéllel szokták. Kiváló. Kellemes+hasznos.
Sajnos a harisnyanadrágok ilyen szorosak, megértem gyűlöleted irántuk, szintén zenész.
A harisnyanadrágokat nagyon gyűlöltem.
Elszorította a csuklómba az ereket, mire az ember tánc közben elérte a bugyi szélét.-))
Hansi már csak ilyen pihent agyú..-))
Kis srác koromban nekem kellett a parkettát vikszekni minden szobánkban.
Ez volt a korcsolyázásom előtanulmánya, aztán megettem a műjégre..-))
De jó is volt tangót táncolni, mert gyorsan ki lehetett találni h kik a simulós csajok.
Baccus Hansi, majdnem megöltél. Éppen köhögtem, amikor olvastam, próbálj meg nevetni és köhögni egyszerre, félrenyeltem!
Először egyedül tanulj meg otthon az alaplépésekre rázni.
Majd dugd két ujjad a konnektorba és indulhat a bugi..-)))
Ha az első lépéseket túl éled, még versenytáncos is lehetsz..-)))
Az tény, hogy egyre kevesebb alkalom van táncolásra. Anno, sokat táncoltunk, mivel a cégünk sok olyan programot csinált, ahol a végén zene, tánc volt. Legutóbb, pár éve, Hajdúszoboszlón az utcán táncoltam, ahol utcazenészek játszottak.
Mennyi idős vagy? Mi általános felsőtől járattuk a gyereket, vagy 10 évig.
De idősebbeknek is van, sógornőmék a fiuk esküvője előtt kezdtek járni, mindegyiknek csak hasznára vált.:))
Túl vagyunk rajta 🙂
Pont olyan, mint az úszás, nélkülözhető.
Meg kell próbálni. Az oktató segíteni szokott a lépésekben. Ha nem megy, akkor abba lehet hagyni.
Botfülűeknek-lábúaknak az sem jó. Ha nincs ritmusérzék, úgy mozog az ember, mint a kettévágott giliszta. Max. elmondhatja magáról, hogy LÁTTA, hogyan kell.
Ha az u.n. szalontáncot (tangó, keringő stb.) akarod, akkor célszerű egy tanfolyamra beíratkoznod.
A ma divatos (általam csak rángatózós) tánchoz nem kell tanulás, csak ahogy jön. Figyeld a többit, és utánozd őket. Nincs kötelező mozdulat.
És szintetizátoron zongorázni megtanútá e má, siker, haladsz?
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tanuljak meg táncolni?
Mennyire nehéz megtanulni?
Miket kell nézni először mi az első lépés?
Mennyi idő alatt lehet megtanulni táncolni?
A válaszokat előre is köszönöm szépen ❤️😊❤️
További ajánlott fórumok: