Tanárnénik segítétségét kérem. Köszönöm! (beszélgetés)
Észlelési probléma esetén kerülni kell a párokat.
Javaslom még a Betűről betűre c. írás- és olvasásfejlesztő füzetsorozatot, amely számtalan ötlettel segíti elő a fejlesztést. A keresőbe beírva a címet néhány része ingyen letölthető a netről. A gyerekek nagyon szeretik ezeket a feladatokat. :)
Köszönöm...
Ha bárkinek van még játékötlete várom, mert mindennapos változatos észrevehetetlen "játékokra" volna szükségem, ami rövid ideig tart és mégis élvezhető...
Köszönöm a segítséged.
nem neki kell tudni, hanem nekem kéne, de bizonytalan vagyok...
mert azt mondták, hogy a párt egyelőre külön használjam és később kezdjem mindkettőt egyszerre, ha már megvan...
de a mindennapi életben ez elég nehéz megoldani...
zöngés msh: b, d, dz, dzs, g, gy, j, l, ly m, n, ny, r, v, z, zs
zöngétlen: c, cs, f, h, k, p, s, sz, t, ty
párok: b-p, d-t, g-k, v-f, z-sz, zs-s, dz-c, dzs-cs, gy-ty
De nem gondolnám, hogy egy kisgyereknek ezt tudnia kellene, még akkor sem, ha benn van a könyvben. Mindjárt válaszolok a többi kérdésedre is, csak összeszedem a gondolataim.
Zöngés és zöngétlen hangok megkülönböztetése...
Mik a párok?
Hogyan lehet javítani hanghallás szintjén?
Itthoni segítésbe...
Játékosan...
További ajánlott fórumok:
- Anya, ma fejbe csapott a tanárnéni...
- 29 éves srác vagyok és egy kedves tanárnénit keresek....
- Dr.Holba Sándor magánrendelőjének a címét és elérhetőségét tudja valaki? Aki esetleg hozzá jár, kérem írja meg nekem! Köszönöm
- Bárányhimlős lett a nagyobbik gyermek szülés előtt...Ha valaki került már ilyen helyzetbe, kérem írja le tapasztalatait. Előre is köszönöm.
- Ingatlanossal szerződés, ha nem pecsételi le, akkor érvényes? Ha valaki jártas ebben kérem világosítson fel, köszönöm szépen
- Hol tudok V-Travel babakocsit venni Magyarországon?Aki tud kérem segítsen!Köszönöm előre is!