Bárányhimlős lett a nagyobbik gyermek szülés előtt...Ha valaki került már ilyen helyzetbe, kérem írja le tapasztalatait. Előre is köszönöm. (tudásbázis)
Szia!
Mivel voltál bárányhimlős,ha tudod szoptatni a picit akkor nincs baj.
Az én lányaim a pici születésének délutánján bejöttek meglátogatni és itt egy pötty ott egy.Én vettem észre mi a baj.Látogatni nem jöhettek,de mikor hazajöttem nem volt gond.Az itthoni gyermekorvos és a korházi is azt mondta,ha tudok szoptatni és voltam himlős nincs mitől félnem.
Adatlapomon megnézheted a képeiket
Sok boldogságot és ne aggodj.
Sok boldogságot kívánok én is szép családodhoz! Tényleg köszönöm, hogy a drága idődből rám is szakítottál egy kicsit!
Jó egészséget mindnyájatoknak!!!!
En is ugy tudom, hogy ha te mar voltal himlos, akkor a baba megkapja az antitesteket az anyatejjel egyutt.
De! Letezik antitesteket tartalmazo injekcio, amikor a kesz antitesteket juttatjak a szervezetbe. Ezt passziv immunizacionak nevezik, es ugy tudom, hogy pont ujszulottek eseteben szoktak alkalmazni, ha ilyen helyzet all elo, mint a tietek. Kerdezz ra, hatha...
Szia!
Ne félj nem lesz gond, mert mire megszületik a pici kimegy belőle a nagyobbik , a lappangási idő kb. 2 hét.
én 36. héten jártam mikor a nagyobbik elkapta...bár én voltam bárányhimlős, tehát immunis vagyok rá.
A legjobb barátnőmnek pontosan két hetes volt a kislánya, mikor a bátyus himlős lett. Tehát kb. szülés körül kapta el a fiúcska. Nagyon izgultunk, hogy most mi lesz, de mivel szoptatott, nem kapta el a pici, mi sem mertük elhinni. Most már három éves a kislány és minden oké.
Tehát egy biztató példa már van, az tuti!
Sok boldogságot a picihez, jó egészséget az egész családnak és főleg: nyugodj meg!
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- A nagyobbik fiam mindkét agyféltekét használja... Ez mit is jelent? Valaki hasonló helyzetben?