Tanár gond! Segítség! (beszélgetés)
Es Edesanyatok ehez mit szol???
Szegeny lany...:-((( borzasztoan sajnalom,mert tudom,hogy min megy at...
másik osztály???
vagy matekból magánként?
szerintem megoldható,annó nálunk is volt egy csaj rühelte a kémia tanár holott nagy agy volt!
az anyja bement az igazgatóhoz,és megbeszélték hogy felkészül magántanár segédletével.és egy másik szakosodott tanárnál adja le a tananyag tudását
Ha a tesod ettol nagyon rosszul erzi magat lelkileg es nehezebben megy a tanulas esetleg a koncentralas, akkor elmehet a nevelesi tanacsadoba is.
Ott is elmodhatja a problemajat es esetleg hasznalhato tanacsot is kap. Azt is lehet, hogy ok magunk lepnek az iskola fele.
Az a baj hogy apukám nem nagyon érti meg őt. Azt mondja legyen 5ös és akkor nem tud belekötni. Én elhiszem hogy 5ösre nem tudja, én sem tudnám nem vagyunk matek zsenik. Tök elég lenne a 3as, arra tudom hogy képes, mert eszes, de 3as pontokra is 1est ad. És én is tudom hogy így van.
Tesóm meg már meg sem meri mondani hogy megint 1est adott neki az a k***ög. Ma is pl; röpdolgozat, érdekes módon tesóm+3bnője...kíváncsi lennék mi alapján választotta őket. A legszebb h olyanból, amit éppencsak el kezdtek tanulni.
Gondolom egy telefont megér nektek.
Hívd fel az önkormányzatot, elmondod a problémád, milyen hivatalos személy tud ebben segíteni, kitudnak e küldeni az iskolához valaki, aki felülvizsgálná a dolgot, stb.
Viszont mielőtt erre a lépésre szánnátok magatokat, előttem írta valaki a levelet.
Legyen előbb írásos bizonyíték, a külön tanár is biztos segítene, ha tényleg bekavar a tanár, ő jobban látja a hibákat, mint egy szülő.
Nos... akkor ínék szépen írnék egy levelet, melyben nagy tisztelettel megkérném a tanárnőt, hogy legyen kedves segíteni annyiban kislányom előrehaladását és felzárkózását matematikából és fizikából, hogy a dolgozatairól fénymásolatot készít (ehhez küldök fénymásoló lapot) mert nagy segítség lenne, ha látnánk miben vannak a legnagyobb hiányosságai... blabla...
Részben a különtanár is okosabb lenne, mit hibáz... ha meg nem hibáz írásos bizonyíték van...
de sztem ez már elég utsó verzió
Szerintem is fogjatok össze többen,legyen nálatok azért valami bizonyíték veszíteni valótok nincs legfeljebb ha van a suliba még egy matef fizika szakos tanár kérjétek át másik osztályba.
Nálam kicsit más volt a szitu még alsó 2.osztályos tanuló voltam és észre vettem hogy a magyar tanárunk a hátsó szekrénynél piázik (unicumot) én elmeséltem ezt otthon mire jóanyám az egyik osztálytársam anyjának,elég volt később egy kis összeveszés az osztálytársnőmmel és már tudta is a magyar tanár hogy én mit láttam........ebből az lett hogy majd minden dogám 2 lett sőt meg akart buktatni........így inkább kivettek a suliból ....túléltem, és 4-5 ös voltam magyarból
Nézd, ez nagyon furcsa, 20 pont, az 20 pont, és érettségin az ő munkáját is felügyeli egy viszga biztos, szóval...érdekes...
Ha az igazgató se törődik vele, az már gáz, de hallottam ilyenről is.
Lényeg, szedj össze egy csomó szülőt akiknek bántja a gyerekeit, tegyetek tömeges panaszt, azt hiszem jegyzőkönyvet is lehet csináltatni róla, de nem biztos.
Ha 2-3 héten belül nem lesz változás, vagy valami fejlemény, akkor ha jól tudom az önkormányzatnál !kell! panaszt tenni.
De ne egyedül menj, szedj össze más szülőket is.
Szerintem pár embernek be kellene menni az igazgatóhoz,ha nem történik semmi akkor még feljebb menni.
Ne ijedjetek meg tőle ő is csak egy ember!
További ajánlott fórumok:
- Hol vannak a tanárok, mikor a gyerekek összeverekednek?
- Anya, ma fejbe csapott a tanárnéni...
- 6. osztályosok tanítási órán a Múmia c. filmet nézik a tanár beleegyezésével. Szerintetek ez normális?
- Szerinted van joga a tanárnak elvenni egy gyerek tulajdonát?
- Ha régen jó hangom volt, azt vissza lehet szerezni tanár segítségével?
- Vannak itt tesnevelés szakos tanárok, esetleg edzők? Segítségre lenne szükségem!