Találtam egy denevért. Mit csináljak vele? (tudásbázis kérdés)
Ha a lépcsőn volt, vesszőkosárban azért elgondolkodtató - lehet hogy Batman szerelemgyereke...
Nézd meg, van-e olyan Mikiegér jel a mellén:)
És költözz el Gotham Cityből, mert Joker visszatér!.
Szia!
Néhány éve mi is találtunk egyet, februárban, nagyon legyengült állapotban. Vastag munkáskesztyűben fogta meg a párom, majd betettük egy cipősdobozba, amire lukakat szúrtunk. Aztán fabrikált neki egy kis odut (üreges farönk, és egy kb. nagyobb hörcsögketrecnyi helyet ledróthálózott). Jól elvolt benne, tücsökkel és lisztkukaccal etettük őt - persze kis csipőfogóval adogattuk neki. Pár nap alatt teljesen hozzánk szokott, etetés után párom mellkasán függeszkedett és ejtőzött. Ahogy erősödött egyre többet repkedett a szobában, semminek nem ment neki, minket is mindig kikerült, rendszerint párom feje volt a leszállópálya. :D Aztán egy áprilisi délután úgy gondolta, hogy köszöni szépen, ő már elég erős, és kiröppent az ablakon. Jópofa kis jószág volt. :) Néhány hónap múlva, nyáron egyik éjszaka meglátogatott minket, természetesen nyitott ablaknál aludtunk, és arra ébredtünk, hogy valami repked: Döme tett néhány tiszteletkört, bemutatta magát, hogy milyen jól van, és aztán huss, ott sem volt.
Az nappal nem lát,majd este röptesd el::)
Hozzám éjjel berepült egy a lakásba, arra ébredtem hogy a fejem fölött csapkodja a szárnyait:( Nagyon megijedtem és féltem tőle. Ahogy felkapcsoltam a villanyt, leparkírozott a szétterített szárnyaival a kanapén,ááá... kész bepisi a félelemtől. Egy törölközőt gyorsan rádobtam,alányultam és kidobtam az erkélyre.
Reggelre kibogozta magát,és elrepült.
Olyan büdös egérszagot ( végülis bőregér ) hagyott maga után,idő kellett amíg kiszellőzött.
Köss rá pórázt, és akkor nem tud elrepülni:))
És vidd el reptetni, hagy lássák az emberek, hogy neked repülő kutyád is van:D
Hol találtad?
Valahogy vidd ki a szabadba és vigyázz, mert a denevér lehet veszett. Cujo...
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Az unokaöcsém belázasodott egyik pillanatról a másikra:( mit csináljak vele? még csak 5 éves...
- Nők! Nektek mi a véleményetek erről? Mit csináljak ezzel a férfival?
- A barátom flegma, amikor együtt aludnék vele. Mit csináljak?
- Találtam egy kis verebet, de nem tudom, hogy mit csináljak vele?
- Találtam egy kiscicát, nagyon bolhás. Mit csináljak vele?