Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Találtam az utcán ma reggel egy ötezrest.Sosem találtam... fórum

Találtam az utcán ma reggel egy ötezrest.Sosem találtam... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

17. a.girl (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 27. 14:35

Amikor én nyitottam ilyen vallomással fórumot, a legtöbb hozzászóló trollkodással vádolt.

Lehet hogy azért, mert nem öt, hanem tízezer forintot találtam?

2023. márc. 26. 23:54

az utcán ma reggel egy ötezrest elveztettem

A megtalélónak 7ezer forint jutalék

15. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 11. - Channa*)
2023. márc. 26. 20:09
Én soha nem találtam semmit, így nem volt dilemmám...
14. Channa* (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 26. 17:47

Én is úgy voltam, hogy este, sötétben, mentem haza. Semmi nem volt a közelben, se bank, se bolt, se semmi, és ha volt is, akkor sem volt már nyitva. A járda kellős közepén volt, hogy honnan fújhatta oda a szél vagy, hogy került oda, fogalmam sincs. De azt sem tudom, hogy vettem észre:DDDD

10 ezres volt.

A másik alkalom világosban volt, szintén nem volt semmi a környéken, a fűvön hevert szintén egy 10 ezres.

Az egyik táskát egy boltban találtam, tele új ruhákkal, ezt leadtam a pénztárnál (ekkor voltam még ott, amikor keresték), a másik táska egy autós táska volt, iratokkal és kb. 400 ezer Ft-nak megfelelő valuta, ezt is pénztárosnak adtam le, itt is ott voltam, amikor kereste a tulajdonos, ő meg is köszönte nekem, mert mondta neki a pénztáros, hogy én adtam le.

És egyszer volt egy pénztárca is, amit szintén ABC-ben találtam, nem tudom, hogy ment e érte valaki.

De a férjem is elhagyta néhányszor a pénztárcáját. Volt amit személyesen hoztak vissza, hiánytalanul, volt amit boltban kapott vissza a pénztárostól.

És egyszer olyan is volt még nagyon régen, hogy a gyerek orvosnál várakoztunk és odajött egy pasi, aki megkérdezte, hogy nem hagytam e el pénzt, mert ha nem, akkor felezünk az alattam lévő pénzen. feleztünk:DDD Már nem emlékszem rá, hogy mennyi volt. Papír százasok voltak.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Channa*)
2023. márc. 26. 17:20

Kihalt utca kellős közepén volt a felező vonalnál.

A közelben bolt sincs,nemhogy bank.

12. fincsi5 (válaszként erre: 11. - Channa*)
2023. márc. 26. 16:39
Mentem az utcán, és észrevettem, hogy a fagyizó előtt van 1 db. ezres. Jött velem szembe egy ismerős srác, felvette és beadta a fagyizóba. Akkor sajnáltam, hogy nem egyedül voltam.:)))
11. Channa* (válaszként erre: 9. - 5d8fd6c5cb)
2023. márc. 26. 16:01

Hát persze, ha ilyen helyen találja az ember, akkor működhet így is, de amikor egy olyan helyen találod, ahol sem bank, sem egy bolt és semmi nincs, akkor ott hagyod? Vagy mit teszel? Elvonulsz a legközelebbi kapitányságra és ott leadod?

Kétszer találtam pénzt, de eltettem, mert mindkét esetben olyan helyen volt, mint amit írtam.

Amikor bankkártyát találtam, azt leadtam a bankfiókba, illetve pénztárcát is találtam boltban és táskát is kétszer, azokat a pénztárosnak leadtam. 2 alkalommal ott voltam még a boltban, amikor jöttek vissza keresni.;)

10. nilem023 (válaszként erre: 9. - 5d8fd6c5cb)
2023. márc. 26. 13:44

Így kéne igen, de …..😉

Most már tudod, hogy nő 🙋🏼‍♀️

9. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 3. - Nilem023)
2023. márc. 26. 12:51

így kellene rendben működnie a világnak mint a írásodban...

de 99%-ban ilyesmi sajnos csak a mesékben van...

adok rá egy piros pontyot..-))

(sokáig azt hittem, hogy pasi vagy..))

8. globus (válaszként erre: 7. - C7e2a207e8)
2023. márc. 26. 12:26
Valaki eldobta 🤣
2023. márc. 26. 12:24

Nagyon régen a füredi borhét forgatagában találtam egy pénztárcát. Megörültem neki.

Egy félreeső helyen belenéztem... 4 forint 60 fillér volt a tartalma. :))

2023. márc. 26. 11:59
Ügyes vagy 🙂🍀
5. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 26. 11:47
Költsd valami jó dologra! :)
2023. márc. 26. 11:43
Papírpént háromszor találtam, utoljára eurót egy tömbház előtt. Simán visszaadtam volna, ha keresik. Fémpénzt gyakran.
3. nilem023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 26. 11:28

A férjem egyik évben a bank ajtaja előtt talált egy 20 ezrest. Bevitte a bankba hátha jelentkezik érte a tulajdonosa……furcsán néztek rá…. sztem mindenkinek az futott végig a fejeben hogy létezik még ilyen ember aki nem zsebre rakja rögtön.

Pár hétre rá ment abba a bankba ügyet intézni és a fiókvezető oda ment hozzá, hogy nem jelentkezett a pénzért senki így neki adja😁

2. Myra
2023. márc. 26. 10:36
Szerencsés napod volt!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook