Táblagépet szeretnék venni! (beszélgetés)
Hát, nekem azt írja, 440 Mbyte az összes belső memória...
Ehhez képest tudpk rajta netezni, (most is arról írok), youtube-ot nézni, skype-olni videóval, zenét hallgatni a képernyő kikapcsolása mellett, videót nézni, fotózni, telefonról bluetooth-on fotót és videót átküldeni és megnézni aztán facebookra feltölteni, játszani ingyenes és fizetős letöltött játékokkal (angry birds, cut the rope, world of goo, where's my water, talking friends...) et cetera et cetera...
Szerintem a pendrive is elég, abból is vannak már nagyobbak és azért ez mégiscsak egy Tablet pc, nem egy asztali gép, hogy annyi dolgot kelljen rápakolni. :)
Én is kapok karácsonyra, de nem tervezem tele nyomni programokkal. :D Használni fogom, amire való.
Azt sajnos a miénk nem ismerte föl, de a pendrive-ot igen.
Mikro-USB bemenet van rajta, de adtak hozzá egy olyan kábelt, ami normál USB-bemenetté alakítja át.
Szerintem megérte, kár, hogy nem nagyon lehet mostanában kapni.
Mobilszolgáltatóknál, hűséggel.
Sajnos a legjobb márkát most nem lehet így.
Az olcsó szok később drágának bizonyulni, mert nem megy rajta minden ugy, ahogy a drágákon
De itt egy leirás a te pénzedhez a Concordrol
Nekünk egy 40 ezres táblagépünk van (wayteq), és szuperül működik. Mobilnettel és wifivel is megy.
Amit kinézel, érdemes rákeresni a guglin, szinte mindent letesztelnek már, amiről sok jót írnak, azt bátran megveheted.
További ajánlott fórumok:
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Epilátort szeretnék venni, de milyet?
- Miért nem működik a táblagépem?
- Mitől csökkent a belső tárhely a táblagépemben?
- Miért nem kapcsol be a táblagépem?