T-mobile hiba (beszélgetés)
Egész nap akadozhat a T-Mobile szolgáltatása2009. december 4. 12:22|Utolsó módosítás: 2009. 12. 4. 12:22|Vállalatok » Infokommunikáció
A T-Mobile országos hálózatában a hiba nem hárul el a mai napon - értesült a
Eltehetjük mára a T-Mobile-os telefonokat? - Nem segítenek az ügyfélszolgálat ajánlásai
2009. december 4. péntek 11:46:59
Mobiltelefónia, T-Mobile
Péntek kora délután közleményt adott ki a T-Mobile, melyben a cég megerősítette, hogy a telefonhálózat hibája egy éjszakai szoftverfrissítés váratlan következménye. A közlemény szerint a szolgáltatás fokozatosan áll helyre.
Egyelőre nem adott ki sajtóközleményt a T-Mobile az országos fennakadásokat okozó éjszakai karbantartások következményeiről és a fellépő problémák orvoslásáról, de a telefonos ügyfélszolgálatuk szerint a telefonok ötperces kikapcsolása, akkumulátormentes állapotban segíthet a problémák felszámolásában.
A T-Mobile ügyfélszolgálatától megtudtuk, hogy az éjszaka folyamán karbantartási munkákat végeztek, amelyek nem a várt eredményt hozták. Ennek következményeként a 30-as telefonszámok péntek reggel óta nem elérhetők.
A Technet. hu portál úgy értesült, hogy szoftverfrissítés okozhatta a hibát és a szolgáltató nem tudja péntekre azt kijavítani.
Az ügyfélszolgálatos munkatárs telefonos-flotta reklamációnkkal kapcsolatban a következőket ajánlotta:
1. Az akkumulátorokat 5 percig vegyük ki a készülékekből, majd indítsuk újra a telefonokat. Ezt érdemes kétszer, háromszor is megpróbálni a siker érdekében.
2. Ha ez nem sikerült, akkor egyénileg hívjuk fel az ügyfélszolgálatokat.
3. Ha ekkor sem sikerül helyreállítani a hálózati kapcsolatot, akkor műszaki szakemberek igénybevételére lesz szükség, ami viszont hosszabb időt vesz igénybe.
Az mfor. hu szerkesztőségében természetesen kipróbáltuk a javaslatot, de így sem oldódott meg a probléma. Szerkesztőségünk T-Mobile-os telefonjai továbbra is csak annyit közölnek, hogy "A hívott szám jelenleg nem elérhető".
A T-Mobile egyetlen hivatalos kommunikációja egy "Twitter-üzenet", mely szerint "A hálózati problémával kapcsolatban lesz hivatalos tájékoztatás. Türelmeteket kérjük!".
Igen, én sem tudom hívni a barátnőmet, mert azt mondja, nem elérhető! :((
Mikorra áll helyre a rend?
Szerkesztőségünk tapasztalata szerint sokszor a kikapcsolás majd bekapcsolás sem hoz eredményt; ha mégis sikerül elérnünk a hívott felet, a vonal néhány percen belül szétkapcsol. Tapasztalataink alapján a készülékek sűrű ki- és bekapcsolásával "ébren tarthatjuk" a készüléket, de olyan észrevétel is érkezett olvasóinktól, miszerint a telefont egyáltalán nem tudják használni.
A mobiltelefonos híreket publikáló mobilport.hu azt közli, hogy a T-Mobile ügyfeleit semmilyen telefonról nem lehet elérni, mintha ki lennének kapcsolva a készülékek. Más hálózatba a T-Mobile-osok tudnak hívást indítani, egymást azonban ők sem tudják elérni. A mobilinternet működik. Egy másik internetes, mobilkommunikációval foglalkozó oldal, a technet.hu szerint "a vonal többféle hibajelenséget produkál, vagy süket, vagy statikus zaj szűrődik be, de olyan is előfordul, hogy azt halljuk: a hívott szám átmenetileg nem elérhető. A T-Mobile sem tud túl sok felvilágosítással szolgálni. Egyelőre annyit tudni, hogy a hiba országos és nagyon véletlenszerű".A mobilszolgáltató ügyfélszolgálatán az automata azt közli, hogy karbantartás miatt a mobilhálózat működése bizonytalan. Azt javasolják, hogy a készüléket az ügyfelek kapcsolják ki és be.
Én is azt mondom, nem tartana nekik semmiből sms-t küldeni, hogy bocs, de az meg ez van... vagy, ez meg ez lesz(ha tervezett:D)
Nekem ma de. lett volna randim... szerintetek???? Se engem nem ér el, se én Őt:))) Éljen:))))) Így nem tudunk találkozni, mert úgy volt, hogy de. összefutunk egy kicsit... hát nem futunk:D
Most hívott a barátnőm, nem működik a t-mobile, valamit ba**kodnak. nem tudom mi a baja, de valóban nem megy. Viszont hívást kezdeményezni lehet.., csak fogadni nem.
Ki érti ezt???
Érdekes... hívás fogadás meg működik...
Utállllllllllak T-Mobile!!!:))))))
Sziasztok!
Nekem is hasonló ma a gondom. Nem tudok egyik hálózatba sem tel., sem pedig sms-t küldeni!!! Kölföldre viszont "megy" mindkettő!
Másnál nincs ilyen?????????
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- T-Mobile hálózati hiba
- Miért nem kapok kedvezményt új készülékre meglévő havidíjasként a T-mobile-nál?
- A T-mobile-nál telefonrészlet befizetésével mennyit lehet késni?
- Ha valaki a T-Mobile-nál dolgozik, láthatja egy ügyfél sms-eit és hogy mit internetezett?
- Hogy lehet megkülönböztetni egy 30-as számról, hogy melyik a T-Mobile-os, és melyik a Blue mobile-os?