Szűztea + C.L.A. max kapszula - hogy szeditek? (beszélgetés)
Én addig szedem, amíg el nem érem a kívánt súlyt!
Ja, meg láttam a DM-be ilyen zsírmegkötőt, hogy a gyomrodba megköti a zsírt nem hagyja felszívódni, és ahogy megetted, úgy ürül a zsír....lehet veszek, és akkor a szűztea+cla max, meg ez, plusz a diéta, meg a torna, ennek már tutinak kell lennie, a strandszezonra bombázó akarok lenni :D:D
Sziasztok!
Ilyen fogamzásgátlós kérdésem nekem is lenne, hogy nem e gyengíti a hatását... ez fontos kérdés!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a fogamzásgátló hatását csökkenti-e a szűztea kapszula, mert írjátok, hogy nagyon erősen méregtelenít. Esetleg valakinek tapasztalata erről?
Köszönöm!
Sziasztok!
Én szűztea+C.L.A. max kapszulát szedem 7 napja és idáig bevált 2 kg-ot fogytam. Reggel evés előtt fél órával és este lefekvés előtt veszek be 1-1 kapszulát. Ha normálisan iszom, akkor nem nagyon vagyok éhes. Engem nem igazán hajt meg, csak ha többet eszek a kelleténél, de akkor sem vészesen.
Nekem nem igazán jön be, a sima kapszula jobban hajtott! :)
vagy egy hét után nem lehet igazán véleményt alkotni róla?
A sima az már ilyenkor jobban dolgoztatott.
Esetleg egy almaecet kúra megturbózza?
Hát én ma nem ettem semmit,viszont ittam 2 bögre zöld teát,2 bögre szűztea forte-t,jah meg ásványvizet:)
Miért amy te mit ettél:P? Vettem szűzteakapszulából ilyen lágyzselatinosat,mert nem volt forte-ba,de remélem használni fog valamit,teával együtt:)
Én a szűztea+C.L.A max.ot szedem,már a 2. dobozzal.Reggel éhgyomorra egy pohár narancslével veszem be, reggelizni csak egy óra múlva szoktam.
Este vacsi előtt veszem be.Van úgy,hogy hasmenésem van a napi 2 kapszulától,egy viszont nem elég.:-(
Én már évek óta szedem,csak a sima,nem a FORTE változatot,tudom nem egészséges ilyen hosszú távon szedni,de nekem a napi egy tabletta nagyon bevált,ha néha elfogy és nem tudom aznap bevenni,akkor székletem sincs.
Én általában akkor veszem be,mielőtt lefexem,de mivel 3 műszakban dolgozom,ezért ez mindig máskorra esik.
A napi 3x 2 tabletta ami az utasításán szerepel az biztos hogy igazi hasmenést okoz,azt nem ajánlom senkinek.