Szűztea + C.L.A MAX lágyzselatin kapszula - Tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok
Én már kb 10 éve ismerem és szedem ezt a szűzteát igaz a C.L.A Maxot csak 1 éve. Napi 2t szedek és igen első hétben hasmenés ezerrel, de 1 hét után hozzászokok és napi 2x megyek wcre,ha nem szedném akkor heti 1x mennék wcre. Arra, hogy székleted legyen arra tökéletes, de hogy fogyás legyen azt eddig nem tapasztaltam max a salak amit kihajt azzal fogysz le kb 2kg-ot.Nekem semmi más mellékhatás nincs azon kívűl amit elmondtam eddig.
Kató néne! A mellékelt tájékoztatón én sem olvastam, de miután megvettem, elkezdtem utána olvasgatni interneten. Itt, a hoxán is olvastam fórumokban, és egy Orvos válaszol portálon egy orvos is írta, hogy mivel gyógynövényekből készül (ez van a dobozán), orvostanilag nincs bevizsgálva, hogy hosszú távon káros-e a szedése, avagy sem.
Igen, tornázom, bár bevallom, ez a hétvégén elmaradt sajnos, mert izomlázam is volt, meg bűnöztem is anya főztjei miatt...:) Megértem persze, h nem megy az erős torna. De már a séta is felpörgeti az anyagcserét, tehát ez is használ.:)
Én nyárig adtam magamnak időt a 15 kg leadására, és így nem érzek olyan nagy bűntudatot, ha olykor bűnözök. Holnaptól átváltok a 90 napos diétára, sok jót hallottam róla ismerőstől.
És igen, nyakunkon lassan a húsvét, és magamat ismerve, én sem mondok le a finomságokról. De használom majd jól bevált szokásomat: kicsi tányérra szedek, és nem szedek kétszer. 20 falat ételnek is olyan íze van, mint 10-nek ugyebár:):):)
Gina_91, hol olvastál a tea mellékhatásairól, mert a tea mellé mellékelt ismertetőn , semmi ilyen nincs?
Ahogy látom Te okosabban fogyózol, mert tornázol.Sajna az nekem már nem megy ízületi és gerinc probléma miatt, marad a napi bevásárlás és a kutyu sétáltatás!:)Na, kíváncsi leszek, hogy 4 hónap alatt mennyit passzolok majd le? Azért húsvétkor bűnbe fogok esni, mert a jó kis házi sonkát, nem lehet kenyér nélkül enni!!:D
Igen, 2 szem szerintem is sok... Én csak akkor veszek be 1 szemet este, ha szorulásom van... Mert hát elég sokat olvastam ilyen-olyan mellékhatásról, és nem szeretném azt sem, h hozzászokjon a szervezetem, vagy kiirtsak jó bacikat.
Én is elhagytam a kenyeret, megválogatom miket eszek, tornázok szinte minden nap, és 5 után nem eszek. Megilyedtem azért kicsit ettől a szűzteától... :S
Sziasztok, hát én is elkezdtem, reggel 1 db szűztea Forte kapszula ,este meg 1 db szűztea CLA Max kapszula. Két nap múlva "murányi lónak" hozzám képest szorulása volt:-)Le is adtam mingyá két kilót, de sejhajom oda lett piszkosul!:-)
Tanulság, azóta csak este 1 db kapszula , bármelyik, no és a biztos hatáshoz, űzni az étrendből a kenyeret és az édességet!
Kitartást mindenkinek, üdv:Kati néne
Igen, ezt már én is észrevettem. Első nap még nem volt hasmenés (én is csak 1-et szedek 1 nap), de most, a második nap, már igen. Étkezés után 5 perc mulva már szaladtam is... Főleg ha tejeset ettem/ittam.
És a sok mellékhatástól is elkezdtem tartani, amiket 1-1 oldalon olvastam (leopárdmintázatú lerakódás a vastagbélben; bélbolyhok és bélbaktériumok eltűnése; aranyér; stb.)
Jó lenne tudni mi az igazság a mellékhatásokkal kapcsolatban... ezért holnap be is megyek egy bioboltba vagy gyógyszertárba.
Köszi a választ!:) Igen, olvastam h sokaknál hasmenést okoz, ezért is csak 1-et veszek be belőle az ajánlott 2 helyett. Nekem igen sokszor volt az utóbbi időben székrekedésem, és azóta fel szaladtak sajnos a kilók elég szépen.:S Csak a hashajtó oldotta meg idáig a problémám, de nem akarom túlzásba vinni, ezért kerestem vmi természetesebb megoldást.
De most fogyni is szeretnék, ezért átalakítottam az étrendemet, és le is csökkentettem. Nem ettől a bogyótól várom természetesen a fogyást, de igy, h valami van mellettem, és ha már megvettem, könnyebben mondok le az ételekről. Remélem sikerülni fog és rendbe teszi az emésztésem is, de túlzásba semmiképpen nem szeretném vinni.
Persze ha kiderül h van súlyos mellékhatása, akkor abbahagyom. Ha pedig legközelebb megyek nőgyógyászhoz, rákérdezek h gyakorol-e hatást a fog.gátlóra, addig pedig máshogy is védekezünk.
Sziasztok! Tapasztalatokra lennék kíváncsi a termékkel kapcsolatban. Én tegnap este kezdtem el szedni. Eddig nincs semmi mellékhatása, bár ha lesz is, gondolom nem egy szem után jelentkezik. Kinek hogyan hatott? Voltak-e mellékhatások, vagy ellenkezőleg, pozitív tapasztalatok?
És még egy fontos kérdésre lennék kiváncsi, csökkenti-e a fogamzásgátló hatását?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)