Szürke folt a nemi szerven? Mi lehet ez, hogy kell kezelni? (tudásbázis kérdés)
Ez is lehet pl.,ezt talaltam:
Lagyfekely:
A kórt a Haemophilus ducrey coccobacillus okozza. Nőknél fájdalmas sebek jelentkeznek a nemi szerveken. A betegség csak közösülés útján terjed. Nagyon ritka, de e kór esetén fennáll a HIV-fertőzés kockázata is. A fejlődő országokban sokkal gyakoribb, és a szex-turizmussal függ össze. A nemi szerveken kialakuló kis dudorokat a beteg már 2 napon belül észleli, és megjelenésük után akár egy napon belül fekéllyé alakulnak. A dudorok puhák és fájdalmasak, határuk éles, szélük sárgás-szürkés. Nőknél általában a vagina külső részén jelentkeznek, illetve a szeméremajkakon. Sok esetben maguktól gyógyulnak, de olykor több hónapig is eltarthatnak, gyakori fájdalmat és szivárgást okozva.
Hogy birod ki,h.nem mesz rogton orvoshoz?
Engem nem tudnanak leterelni, addig mennek,mig nem nezne meg nogyogyasz,nemigyogyasz.
:D Ezen már elnézést, de jót nevettem...
De komolyan: tényleg el kell menni az ügyeletre, mert ki tudja, lehet, hogy komoly fertőzés, nehogy átterjedjen valahová!!!!!
Mákod van, 17 órától rendelek.
Feküdj fel, nézem!
Annyi itt ezen a fórumon a nőgyógyász mint égen a csillag! Biztos tudnak neked látatlanban hasznos tanácsot adni! Ha nem vigyázol, terhesen mész / lépsz ki erről a fórumról!
Remélem érzed az iróniát, nem mi kellünk neked, hanem orvos!
További ajánlott fórumok:
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- Mitől lehet ez a barátomnak a nemi szervén?
- Hogyan lehet kezelni egy bunkó eladót?
- A csendháborítást hogyan lehet kezelni?
- Magas intelligenciájú, agyilag hiperaktív, viselkedészavaros kisfiút hogyan lehet kezelni?
- Asztmát mivel lehet kezelni a szteroidokon kívül?