Hogyan lehet kezelni egy bunkó eladót? (beszélgetés)
Igen, de a béke nem jön egyik pillanatról a másikra, ezt már megtanultam. A béke kemény meló és egy idő után álladósítani lehet. De addig mi van? Valahogy jobb őszintének lenni, állatkertet csinálni, balhézni, zűrt csinálni, csak ezt nem tolerálja a társadalom, fél tőle, bünteti.
Olvastam hogy az erőszakosabb ember valahol bátrabb ember, mert ő meg is teszi, nem lefojtja.
Ugyanígy az öngyilkos is, aki nem csak sajnáltatja magát, hanem le is ugrik.
Ezek valójában sokkal bátrabb emberek, mint akik türtőztetik magukat. Az csak egy elfojtás, egy lappangó vulkán.
Neem!Hidd el.,kedveségtől
bezavarodik.P
Abszolut nem erdekel, hogy a penztaros szep-e vagy sem.
A cicababak nem ilyen helyeken dolgoznak.
Engem valamiért örömmel tölt el egy igazán szép nő látványa, mindig megnézem őket.
Hasonló érzés, mint ha látsz egy csokor gyönyörű virágot, vagy a naplemente...
Nézem, és csodálom, vagy azért mert a természet ilyen gyönyörűnek alkotta, vagy mert sokat tesz azért, hogy így nézzen ki.
Te pl. hogy reagálsz a nálad szebbekre?
Egyébként nem kell ahhoz szebbnek, jobbnak lenni, hogy valaki vicsorogjon rád. Nagyon sok ember másokon vezeti le a nyomorát és szegény rá sem jön, hogy saját magával tol ki a legjobban. Én kimegyek a boltból, ő ott marad és dühönghet tovább. Azt is elhiszem, hogy kevés pénzért dolgoznak, de ha már úgyis dolgozni kell nem érezné magát jobban közben, ha lelkesen csinálná, mosolyogva, kedvesen, mint folyton bosszankodva.
S hogy a kérdésedre is válaszoljak: bennem nem kelt negatív érzést, ha magamnál szebbet látok, jól vagyok a bőrömben, úgy ahogy vagyok ;)
Már az is öröm, ha némelyik elgondolkodik legalább. Mindegyiktől én már nem is várom.
:)
Mitől függ az, hogy egy nő hogyan reagál, ha meglát egy gyönyörű, vagy legalábbis nála szebb nőt?
Úgy értem, hogy egyesekben nem kelt negatív gondolatokat, míg mások gyűlölködnek magukban.
Ez engem nagyon érdekelne.
További ajánlott fórumok:
- Ha meghal a magzat az anya meheben, miert kell az anyanak megszulnie? Nem lehet kimeletesebben kezelni a tragediat?
- A csendháborítást hogyan lehet kezelni?
- Magas intelligenciájú, agyilag hiperaktív, viselkedészavaros kisfiút hogyan lehet kezelni?
- Asztmát mivel lehet kezelni a szteroidokon kívül?
- Hogyan lehet kezelni a pánikbetegséget?
- Atópiás dermatitiszt ki lehet kezelni?