Szülnétek gyereket vagy házasodnátok olyannal aki megcsalt titeket? (beszélgetés)
nem, szar lenne, de pl. számít, ki mióta van együtt a párjával.
mi húsz éve, volt félrelépés, de megbocsájtottunk egymásnak. gyerek nincs. de lehetne!
Én megtettem. Ő megcsalt, én megcsaltam (hogy ki bakizott előbb azt már nem is tudom) megbeszéltük és túlléptünk rajta, aztán hosszú évek óta inden szuper.
Persze a folyamatos megalázás, megcsalás vagy fix szeretőtartás az teljesen más tészta.
Hahaha.
Ha elég volnál, nem menne félre.
Amúgy meg meg kell tartani azt a hülyét, aki nemcsak szeret, de el tudja könyvelni a félreqrást azzal, hogy "Neki ilyen a természete".
Nem szülnék gyereket, nem kötném össze az életem olyannal, aki már az elején megcsal. Meg fogja tenni máskor is. Meg is magyaráztad, "ilyen a természete". Tartom magam annyira, hogy én legyek az egyetlen.
Ha már itt tartunk, fordítsuk meg a dolgot: kéne-e olyan pasi, akinek pici gyereke(i), családja, felesége van? Szintén azt mondom, nem. Milyen nő áll össze egy ilyen becstelen játékossal? Naugye... aki nem ér annyit, hogy egy igazi, egyenes FÉRFIT szerezzen. Olyat, akinek ő az egyetlen. JamieBond! Legyen önbecsülésed!
Ez neked egy jó kapcsolat? Volt már valaha jó kapcsolatod?
Soha nem szülnék egy ilyen embernek!
Bár ha te már most belemész abba, hogy egész életedben megcsaljanak, akkor hajrá!
Ha te nem szülsz neki, lehet majd szül az akivel megcsalt ;o)és onnantól a háztartási büdzsét még beterheli egy frankó gyerektartás is ami nem túl üdvözítő kilátás.
Vagy katapult - erre szavazok, mert én már csak ilyen gonosz, bosszúálló dög vagyok és bezárom az ajtót a huncut szerető mögött, de még a "fizikai" hűtlenség előtt.
További ajánlott fórumok:
- Ti 45-46 évesen szülnétek még (nem első gyerek)?
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t?
- Pécsi szülészet - Szülnétek ügyeletben? Milyen szülészt ajánlanátok?
- Ti találkoztatok már olyannal, amikor egy gyereket nyilvános megalázott az anyja, apja vagy nagyszülője?