Születési idő: 1987.11.13. 18:35 azt tudom, hogy skorpió, de mi az aszcendens? Ez változtat a skorpió jellemvonásain? (tudásbázis)
Mindenképp ajánlani tudom a köv. oldalt; hasznos lehet számodra/az Ön számára e témában:
Itt nemcsak az aszcendens tudható meg, hanem részletesen elemzi az érdeklödö személyi horoszkópját. Remek oldalnak tartom!
amikor születtél idő..perc...mp.ez az aszcendens ha jól tudom...csupasz ember....csak a dátum...ez már színészet kifelé,az állatövi jegyed akinek mutatod magad...az előzőt kiszámolják utóbbit megnézheted bárhol
ha nem jól írtam...kérem a javítást mert tanulnék
Igen, nemsokára egy évvel öregebb leszek :-)
Milyen értelemben érzékeny? És miért szerencsés párosítás? Változtat valamit ez az aszcendens a jellegzetes skorpió jegyeken?
Ja, és igen. Mindenképp változtat a jellemvonásaidon az aszcendens.
Jó böngészést!
Ha nem boldogulnál, szólj! :)
Ha beírod a keresőbe, hogy "aszcendens", kiad egy csomó helyet, ahol megnézheted, és olvashatsz a témáról.
Én is Vásárosnaményban születtem. :)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!