Szülés utáni fogyokúra kezdete? (beszélgetős fórum)
Szülés után 10 hónapig meg se mozdult,majd a rákövetkező 4 hónapban ahogy elkezdett járni lefogytam a fennmaradt felesleget.
Nem fogyóztam, koplaltas...stb.
52vel lettelm terhes, 82vel mentem szülni, haza a kórházból 67el mentem. A spontán fogyást követően 58kg voltam.
Szeritem fő a türelem, és nem kell eröltetni azt a fogyást, van más dolog amivel az ember olyankor foglakozzon:)
Hello,
nekem az elsö babánál (10 hónapig szoptattam) az elsö 3 hónapban semmi nem mozdult, persze nem fogyóztam, viszont utána nagyon megindult.
Korábban sport miatt állandóan koplalnom kellett, de 58-59 alá nem tudtam lekínlódni magam.
Fiam 7 hónapos volt, amikor 56 kg-val estem újra teherbe.
Lányokat csak 2 hónapig tudtam szoptatni, és igaz, hogy a kórházból már 60 kg-val mentem haza, a többi egyszerüen eltünt az elsö héten, viszont azóta sem tudtam onnan lejjebb menni. Igaz, hogy nem csináltam komoly kúrákat, de egyszerüen megálltam a 60 kg-n.
MOst már tervezem, hogyan adom le a mostani várandósságom alatt felszedendö kilókat (még nem indult be a hízás, de még csak a 10.hétnél tartok), de biztos, hogy az elsö 6 hónapban nem foglalkozom majd a fogyival, hogy a tejem minösége ne változzon, azaz minden tápanyag benne legyen.
Utána viszont meg sem állok az 56 kg-ig. Azzal a súllyan érzem jól magam, így nem fogom feladni.
Persze ez még a jövö szele! Egyelöre nem izgat a mérleg, csak a picike a pocimban.:)
Szia nekünk 5 hónapos múlt a babánk!
Én 94kg voltam amikor megszületett és ugyan tápszeresek voltunk, de a tejelapasztó hormongyógyszer miatt amit muszály volt szednem nem fogyózhattam, a császáros seb miatt pedig tornázni se tudtam.
3 hetes korától kezdtem a sétálgatást vele ami mostanra már napi másfél-két óra.
Most 79kg vagyok és remélem az a 9kg is lecsúszik magától :-)
Próbáld ki a sétálást, mert a babádnak és neked egyaránt jót tesz :-)
Én sem fogytam a szoptatás alatt!Álltam egy helyben.Majd akkor fogytam drasztikusan,amikor már csak kedvetelésből szopizott a gyerek.Akkor viszont hirtelen és sokat.De aztán beálltam a normál súlyomra és azóta is tartom a szülés előttit.
Nem mindenki fogy a szoptatástól,sőt vannak olyanok akik még híznak is!
Szia,
az én kislányom 10 hetes..kb egy időben szültünk:)
Én 16 kg szedtem fel a terhesség alatt...szülés után a szopival vissza is jött Ami a Kicsikém születésével lement...95 kg vagyok...nagyon zavar...20 kg le kéne adom. Tejcim már kevés van..de azért még van, de mindneképpen szeretnék majd diétázni, a 90 naposon filózok.
addig amig szoptatsz, csak odafigyelni tudsz,,,aztán belevághatnánk együtt:)))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan adjam le a hasam, szülés után nem szorítottam le, de fogyókúrázni sem tudok, mit tehetnék, hogy lemenjen?
- Norbi vagy Réka DVD a hatásosabb fogyókúra kezdetén?
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?
- Nem baj, ha szüneteket tartok fogyókúra / diéta alatt? (szülés után vagyok)
- Fogyókúra utáni első étel
- Fogyókúra kezdetén