Szülés óta háromhetente menstruálok. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Nekem meg azt mondta az orvos, hogy a 21-28 napig bármi normálisnak tekintendő.
Hát én sem repestem a 21-23. naptól! Most inkább gyógyszert szedek, így most 28 nap.
Semmi baj, csak kellemetlen! Én is ugyanígy voltam, és így is maradtam!
Fogamzásgátlóval áll csak be 28 napra.
Nem tudom az orvos ez ügyben milyen vizsgálatot javasolt.....
Nekem egy kötelező küretet, mert a 3 heti menzesz mellé bejött egy köztes vérzés. Akkor még csak cisztám volt ,és eg pici polip. MAjd 1 év múlva megint véreztem, most egy nagy miómám van, és hiperplasiám.
természetesen ez csak az én betegségem ,nem a tied.
De: az ilyen vérzés nem normális, és nem tekinthető szülés utáni utóhatásnak sem! A "dől belőlem a vér" jel, arra, hogy valami nem oké odabent....
Nekem már a gyerekek születése előtt is így volt. A szülések után az első és a második menstruáció között 28 nap volt, örültem is, reménykedtem, de hiába. Nem változott semmi, maradtak a rövid ciklusok.
A vashiányra meg szedheted a tablettákat.
Szülés után egy évvel jött meg először, azóta 19-21 napos ciklusaim vannak. A leghosszabb ciklus 24 napos volt, ez kétszer fordult elő, a többi mind ennél rövidebb volt. Peteérés ritka, két-három havonta van, és teljesen összevissza, előfordul, hogy menstruáció alatt van. Másfél évig szoptattam.
Terhesség előtt minden rendben volt, szinte órára pontosan 28 naponként jött meg.
Voltam nőgyógyásznál, mindent rendben talált, uh is negatív, de nem akarok hormonokat szedni.
Volt valakinek hasonló problémája???
További ajánlott fórumok:
- Ha menstruál valaki rendszeresen, akkor lehet terhes?
- Hetek óta menstruálok, mi lehet az oka? Mit tehetek?
- Szülés után mennyi ideig nem menstruál a nő és nem tud újra teherbe esni?
- Nőnek addig lehet gyereke míg menstruál?
- Mitől függ, hogy szülés után mikor menstruál először a nő?
- Normális az, hogy 10 hónappal a szülés után még mindig nem menstruálok?