Normális az, hogy 10 hónappal a szülés után még mindig nem menstruálok? (tudásbázis kérdés)
A,ertem.Akkor ne nezesd meg,mert egyeni...es lehet,hogy nincs semmi bajod,de ha meg van,akkor pech,mert hallgattal inkabb arra,aki szerint ez tok normalis.
Egy kivizsgalasba senki nem hal bele .
Ha nagyon egyeni,akkor meg nem hulyeseg,amit irtam.:) 10 honapnal akkor is megnezetnem,en evekig szoptattam,nekem nem volt vele bajom.
Szoval hol is talaltad a mondatban a problemat?
Az a nem normalis,hogy ezzel meg nem fordultal orvoshoz .
Szoptatasnal sem normalis,en is szoptattam,de nem volt problemam...talan az elso 2 honapban nem volt olyan,mint elotte,de nem maradt ki.Es ez azert mar 10 honap!!!!Ott valami bibi van.
igen, normális
Első lányomnál félévesen megjött, de beállni csak tizenöthós korában álltak vissza a ciklusaim, és nem is estem teherbe amíg szoptattam, sőt utána is még négy hónap múlva, hiába volt peteérésem (látta az orvos, de a hormonok akkorra rendeződtek teljesen vissza), így két és féléves volt mikor újra várandós lettem.
Most féléves a lányom, és még fasorban sincs, hogy megjöjjön. Most ki tudja mikorra fog újra rendeződni?!?! több is tejem, nagyobb az étvágya is a Kisebbik Lányomnak, és idősebb is lettem.
Szóval nyugalom, ha Kistestvért akartok, akkor előfordul, hogy teljesen le kell választanod, hogy sikerüljön. Nem mindenki esik teherbe szoptatás mellett, van aki igen (én is ismerek olyat), de vagyunk olyanok is, akik nem.
Nekem 15 hónapos a kislányom és most jött meg először a szoptatás mellett.
Esetleg csökkentheted a szopik számát fokozatosan és akkor egyszer csak visszatér a normál ciklusod.
Ha meg szoptatsz vagy nemreg hagytad abba akkor tok normalis hogy meg nem jott meg. Nekem 16 honappal a szülés utan jött meg eloszor. Nem ertem miert szamolgatod hogy masfel eve nem jott meg. A terhesseg 9 honapja alatt meg szep hogy nem menstrualtal. :-)
Egyebkent meg siman terhes lehetsz, ugyhogy ha nem vedekeztek akkor szedjel folsavat es idonkent csinalj egy tesztet.
De szoptatok még.
Csak rengeteg anyukával beszéltem, akiknek szoptatás mellett is megjött 6-7 hónappal szülés után.
De akkor ezek szerint ez normális.
És a szoptatás abbahagyása után mennyivel jön meg? Bár emiatt nem szívesen hagynám abba a szopit. Ráér még a kistesó akkor :)
Jaj várjál már!!!
Nem szoptatsz? Mert akkor tényleg nem normális...
Dehogynem normális!!!
14 hónappal szülés után jött meg nekem.
További ajánlott fórumok:
- Szülés után mennyi ideig nem menstruál a nő és nem tud újra teherbe esni?
- Mitől függ, hogy szülés után mikor menstruál először a nő?
- Szülés után pár hónappal epilepszia? Epilepsziára szedett gyógyszerrel terhesség?
- 2 hónappal szülés után ha megjön a menstruáció szabad tampont használni? Vagy még várjak vele?
- Sós ülőfürdőt lehet venni 4 hónappal szülés után?
- Szülés után 4 hónappal mitől jöhet ki az aranyér?