Szoptatás mellett teherbeesni (beszélgetés)
Nekünk nagy meglepetés volt, a KisBogyó csak úgy beköltözött :) A 14 hónapos Lányikámat még két hónapig szoptattam a teherbeesés után és aztán annak ellenére, hogy nagy tejvámpír volt, szinte egyik napról a másikra leszokott a cicizésről.
Sok sikert!
Szerintem ez egyénként változó.
Valaki sorra szüli a gyereket mert ugye a szoptatás "véd"más meg ha akar sem sikerül.
Szerintem kezdj el vitamint szedni és hajrá...
Amúgy tej...fiam már több mint 5hónapja nem szopótt de a tejem még nem apadt el teljesen...én is izgultam hogy-esetleg bekavar ez végett de nem és első alkalommal sikerült pedig a fiam sem jött könnyen.
Kívánom hogy teljesüljön a vágyatok.
Szia!
Nekem 6 hónapos volt a kisfiam amikor újra terhes lettem. Kb. 8 hónapos volt, amikor kezdett elfogyni
a tejcsi és átálltunk a tápszerre cumisüvegből.
Semmi gond nem volt.
Sok sikert és gyors babásodást kivánok!
Igen, ez egy óriási dilemma, hogy próbálkozzunk-e vagy sem, szoptassam még (amikor úgy szeretek szoptatni, és ő is úgy szeret szopizni...), vagy válasszam el...
Köszönöm az eddigi tapasztalatokat, hozzászólásokat, még várom őket:).
Örülök, hogy azért sok nőnek sikerült, és még tudott szoptatni is, illetve magától megtörtént a tej elapadása miatt az elválasztódás.
Szia!
Még én is szoptattam rendesen a lányomat amikor elkezdtünk próbálkozni. Akkor még csak 11 hónapos volt.
Rá 3 hónapra terhes lettem és az első tünetem az volt hogy nem akart tovább szopizni a lányom. Nem kellett neki a tej.
Van akinek továbbra is elfogadja az anyatejet a gyerek nálam nem így volt.
Jelenleg 28 hetes terhes vagyok és nem kellett semmilyen gyógyszer a terhesség megtartásához.
Igen, lehet.
Nem személyes tapasztalat, de több ilyet is hallottam már... (Kérdezd meg esetleg pannagrétát...:) )
Saját és gyerkőceid érdfekében szerintem érdemes a próbálkozások előtt elválasztani a "kicsit"...
Van egy Kislányom, akit még szoptatok, igaz már lassan két éves lesz. Szeretnénk egy Kistestvért. A nőgyógyászomat megkérdeztem a témáról, azt mondta, hogy néhány ciklusban próbálkozzunk, hogy még szoptatok, ha nem sikerülne a terhesség, akkor válasszam el a Kislányomat (ha addig magát le nem választja, de erre túl sok esélyt nem látok:) ). Tehát nem ő nem látta akadályát az újbóli terhességnek így.
Egyébként már több mint egy éve rendszeresek a ciklusaim, érzékelek peteérést minden hónapban.
Tapasztalatokat várok, akik voltak hasonló helyzetben. Tudták-e folytatni terhesség mellett a szoptatást, vagy sem? Egyáltalán sikerült-e így teherbe esni, illetve megmaradtak-e a terhességek, vagy kellett sárgatestpótlás pl.