Szopizás után..... (beszélgetés)
3 apróságom van.2-3 év különbséggel. Mindhárom másképp szokott le "rólam." A legkisebb még nem teljesen.
Nagy fiam 10 hónapos korában úgy gondolta egyik napról a másikra, hogy köszöni szépen nem kell több.
Kisebbiket 15 hónapos korában csábította el tőle a nagyvilág.
A legkisebb mütyűröm, már nem is olyan pici, ősszel lesz 3. és altatás alkalmával még mindig kellek neki.
A tejecske nálam spontán apadt el az első két alkalommal, hisz addig húzták az időt amíg találtak benne. Oly kevés volt a végén, hogy pár nap után már én se tudtam kisajtolni egy cseppet sem.
Most is már csak éppen hogy van valami.
2 éves a gyermekem, és már nem kér a ciciből :)
Voltam vérvételen, néztek hormont, minden rendben volt, de a tejcsi még mindig szívárog :((
fogigátló ezen segíthet??
mert nekem is írtak fel nemrég, csak még nem keztem el, de ha megoldja a próblémám akkor mihamarább elkezdem!
Emelkedett marad a hormonszint.
Endokrin szakrendelésre küldött a doki. Vagy valami ilyesmi, passz. Nem tudtam elmenni. Másik doki csak gyogyit írt fel.
Na, szóval, nálam is volt ilyen, és a doki nagyon komolyan vette. Előfordul néha, de magasabb a hormonszint, és ez nem jó. Tehát a szoptatás után 40 nappal elapad a tej, és nem szabad szivárognia. Ilyenkor mindig vissza kell menni a nődokihoz. A lehető leghamarabb.
Valószínűleg elküld kivizsgálásra, de olyan is akad, aki gyogyit ír fel.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mikor befejeztétek a szoptatást, még meddig volt tejetek?
Mert Én már 4 hónapja nem szoptatok, mégis folyamatosan szivárog az egyik mellemből a tej!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktassam le 2 éves fiamat a szopizásról?
- Hogyan szoktassm le az1 éves lányomat az éjszakai szopizásról?
- A kislányom 17 hónapos és leszeretném szoktatni a szopizásról. Ti hogyan csináltátok a leszoktatást?
- Tanácsra várva, szopizási gondok...
- Hogy fejezzük be a szopizást? Szerintetek rossz anya vagyok?
- Miért lehet az, hogy a 3 hónapos babám szopizásnál 1 perc után kiköpi a cicit?