Miért lehet az, hogy a 3 hónapos babám szopizásnál 1 perc után kiköpi a cicit? (tudásbázis)
ismerős...
vagy tényleg megjönni készül, vagy a világ érdekesebb (ikreimmel ez volt a fő gond, most is a lábukat rázva esznek, mintha nyűg lenne, h néha enni is kell... :)és még mindig csak 5 hónaposak... ),esetleg babuci lustul.....
Meg az is baj, ha túl sok jön egyszerre az elején. Ilyenkor előfejni kell kicsit.
Szerintem simán kinyílt neki a világ, ahogy írtam is, minden fontosabb, mint a szopi.
Én nem találtam megoldást rá, csak a türelmet... Felveszem büfizni, visszateszem, ha nem kell, akkor játszunk kicsit, és így tovább.
Szia!
LEhet meg fog jönni a menstruációd, és ekkor kicsit megváltozik a tej íze. Ne add fel, tedd töbször mellre. Ha kellően éhes lesz, akkor úgy is elfogadja majd.
Nekem is 3 hónaposak voltak a gyerkőceim, mikor megjött elsőnek, és ezt játszották le.
Kitartás!
Este is fröcsköl? Akkor az is lehet a baj, hogy túl intenzíven jön. Picit fejj le belőle, és próbáld meg úgy adni neki.
Én is rengeteget kínlódtam, mint itt az előttem szóló, a végén 8 hónapig szopizott, de legközelebb nem kínlódnék ennyit...
Nem jött meg a menszeszed? Más az ize a tejnek menszesz alatt, az én kisfiam is finnyáskodott hónapról hónapra, mert abban az időszakban nem izlett neki, mig előtte és utána alig lehetett lerobbantani a ciciről...
Remélem megoldódik hamar!
Lehet, hogy nem éhes, csak szomjas, azért elég neki annyi.
Próbáltad már előfejni neki? Lehet, hogy nem jön úgy, ahogy ő szeretné. Vagy próbáld még ki esetleg, hogy lefejed, és üvegből kapja. Nálunk az vált be, igaz más miatt kellett így csinálni, de megérte!:)
Istenem!!!
Mennyit kínlódtam én is a szopival:((((
Számomra nem volt még ilyen nehéz feladat, pedig a világ legjobb, legegyszerűbb dolgának képzeltem.
Sajnos csak 4 hónapi "bírtuk".
Nem lehet, hogy nem jön belőle tejcsi?
Kitartást kívánok neked!
További ajánlott fórumok:
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- 3 hós a babám. Tudom, hogy csak 4 hós kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást, de mégis mikor? És mivel?
- Kiköpi a megrágott ételt... nagy lehet a baj?
- Tápszerrel lehet túletetni egy babát? Vagy ha elég neki, akkor kiköpi a cumisüveget?