Szoó Judit féle termékekkel mennyit sikerült leadnotok? Tapasztalatok? (beszélgetés)
Noricica: igen, a sima liszt kell a galuskához.
A kelt tésztás liszt csak az élesztős dolgokhoz való.
Én is a Judit-féle (kilófaló) liszteket használom, és mindenféle receptet átvariálok kf. módra.
Fogyni sajna én sem fogytam (de előtte 15 kilót ledobtam), viszont a súlyomat tartom a sok kf. édesség mellett. Egyszóval nem éhezem, nem őrülök meg, ha a cukrászdában hagyományos sütit látok, mert én is eszem, csak egészségesebbet.
Egyszer valaha rátaláltam a neten a bolti kenyér összetevőire. Az állam majd leesett, mennyi szart megetetnek velünk. Csak sajna nem mentettem le.
A kf. kenyereknek pedig az utolsó apró összetevőit is ismerjük, és én nagyon szeretem. Csak ezt eszem.
A Szoó Judit lisztje ugyanúgy szénhidrát csökkentett, mint a Norbi lisztek. Szerintem még összetevőkben is hasonlítanak. Ahhoz, hogy valaki fogyjon tőle, illetve ezeket használva itt is be kell tartani azt, hogy mindent mértékkel enni.( Ez egyébként Norbinál is így van)
Mi is kizárólag ezeket a liszteket használjuk, van kenyérliszt,kelt tészta liszt, lisztkeverék. Én a lisztkeveréket használom a süteményekhez, palacsintához, nokedlihez, stb.A családunk, elfogadta, szereti a belőle készült dolgokat. Kenyeret is sütök, bolti kenyér nem is nagyom fordul elő nálunk azóta.
Én is használom a lisztjét én szeretem,nincs mellék íze! Épp tegnap vettem lisztet a hagyományosat,ma azzal paníroztam a rántott húst.
Flamingó176 galuskát a mindenhez való lisztjét használod?Ha igen hogy csinálod?
További ajánlott fórumok:
- Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok
- Nu Skin termékekkel, táplálékkiegészítőkkel mik a tapasztalataitok?
- Fogyokúrázott már valaki Foreveres termékekkel?
- Mik a tapasztalatok az NPCRIZ termékekkel kapcsolatban?
- Szerintetek érdemes Oriflame termékekkel foglalkozni?
- Mik a tapasztalataitok a csodaszerekként árult termékekkel kapcsolatban?