Szerintetek érdemes Oriflame termékekkel foglalkozni? (beszélgetés)
Szerintem nem! Rengeteg a hiány termék is, és az árak is a magasban vannak .. 4ml "eau de toilette" parfümnek / kölninek kiadott vacak 1500ft.-ért?!
Ráadásul a szórófej nélküli parfümökhöz oda se írják.. grat(N) Eladhatatlanok a krémeik is.Fele akkorák a krémeik (az olcsóbb kategóriásak) mégis ugyanannyiba kerülnek, mint az avonos krémek, amik sokkal nagyobbak. Organikus termékek? Köze sincs egyiknek se a természetes alapanyagokhoz.. A leggázabb, hogy akármilyen ünnep közeledik az árak MINDIG ugyanazok! Legyen szó karácsonyról, vagy valentin napról a parfüm ami 5000ft, az még olyankor is 5000ft. A szettek nagyon gyérek.. odadobnak az embernek egy olyan szettet 2000ft.-ért amibe van 1 lemosó meg egy arckrém.. hát kössz.. normál áron kb. 1200 ft.?! :D
Nem ajánlom senkinek! Az AVON sokkal jobb. Nagy választék van.. az árak ünnepekkor változnak akár 40%-al olcsóbban is hozzá lehet egyes termékekhez jutni, és a szettek igazán csak jók! :D
Szerintem árban is megéri. :) Az oriflame-t nem ajánlom senkinek.
És tapasztalatból beszélek!
Kedves anita514!
Én szeptember óta foglalkozom Oriflame termékekkel, és nem bántam meg!
Ne hagyd, hogy eltántorítsanak!
Ha érdekel a dolog, írj, s megírom mit nyerhetsz ha a csapat tagja vagy, mert nem csak annyit, hogy olcsóbban vásárolsz.
Andi
Nem, dehogy!
A lányom csinálta régebben, én nagyon szeretem a termékeket.
Köszi!
Talán Te is tanácsadónő vagy?
Egy próbát megér!
Nagyon jó termékeik vannak, olyan Isteni illatok.
További ajánlott fórumok:
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Mi a foglalkozásod?
- Vicces foglalkozások
- Hogyan tudnám bővíteni a vásárlói kört,ha most kezdtem Oriflame-mel foglalkozni?
- Van itt olyan aki foglalkozik sbs trade termékekkel?
- Aki Forever termékekkel foglalkozik, attól tanácsot kérnék!