Szolnoki szülészet (beszélgetés)
Szerintem ha a férj bent lehet akkor édesanya is. Szerintem nekik mindegy kivel vagy.
A higénia az tényleg durva főleg a nőgyógyàszaton. A 6.-on két fokkal jobb. Ott ahol én voltam szobàban ott két szobànak volt sajàt fürdője wc-vel. Ez azért nem volt olyan rossz.
nekem sajnos nincs választásom, még ha választani lehet akkor inkább A hetényibe szülök.
még azt szeretném kérdezni mikor vajúdunk a kórházba édesanya melledet lehet?
Nekem anno még a MÁV Kórházban Szabó friss volt az orvosom
Mikor nem sikerült a baba, átküldött Tornyi drhoz, vizsgálatok, uh, gyógyszer, 3.hónapban sikerült is. Ez 12 éve volt.
Utána maradt Tornyi dr akivel max meg voltam elégedve.
Most ismét babáznánk és átküldött Varga Dudás főorvoshoz a CSNT-be, oda járok lassan fél éve, de bármi van nagyon segítőkész orvos, csak jót róla.
Tóth-ról én is hallottam rosszakat is.
Svéd az érdekes, kicsit szétszórtnak tűnik, de remek szakember.
Úri Szabót ismerem jól, ő szintén nagyon jó orvos, ugyanúgy mint Dinya és Erdődi is.
Emődi nekem sose volt de szimpatikus orvos.
Annak ellenére hogy ennyire jó az orvosom, soha nem szülök a Hetényibe, mert ami szülészeten és terhespatológián higiénés és fürdő stb...van az átlagon aluli.
Annyira fejlődik a kh, miért pont a szül nőgyógy marad ki mint igen fontos osztály.
Sok ismerős atment Mezőtúrra mind magánrendelés, mind pedig kórházba is. Én is ezt fogom tenni,csak 3 orvos közt vacillázok még.