Szolnoki buszpályaudvar közelében tudnátok ajánlani cukrászdát és pizzériát? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm mindenkinek, akkor jobban szét kell nézünk Szolnokon úgy látom. :)
Megkívántam a sütiket, ahogy olvastam amit írtál Ikebana2. :D
A Buszpályaudvar legfelső szintjén is van pizzázó, de nem ismerem a kínálatát. Szemben a Szolnok Plázában is van.
Viszont olyan, aminek tényleg széles a kínálata és eszméletlenül finom házi, helyben készült dolgaik vannak, olyan a közelében nincs.
Amiről én beszélek az a Marcipán cukrászda.
Cukrászda van a környéken több is, de ezek kicsik. Pl.: a Skála fsz-jén, vagy az Aba-Novák sarkában.
Tündéri kávézó az Arabika kávézó is a Pelikán szálló felől, de ott nincs süti és pizza.
Szóval, ha igazán hangulatos és kellemes napot akartok eltölteni, érdes a Marcipánt választani!:) Rengeteg torta, aprósütemény, gyümölcskehely, kávé és tea különlegességek,fagyik, minyonok a lehető legfrissebbek, mert soha nem marad nekik másnapra!:)
Hmmm! Lehet, hogy a hétvégén elmegyünk mi is!
Hidd el, élmény!:)
A Zagyva-parton van egy cukrászda, kétségkívül az a helyi námbörván!
Talán Zagyva cukrászda a neve, de abban nem vagyok biztos.
Sziasztok!
Akik szolnokiak, vagy ismerik szolnokot azoktól kérdezném, hogy az autóbuszpályaudvarhoz közel milyen cukruszdát és pizzériát tudnátok ajánlani?
Olyan cukrászdát keresek, ahol többféle süteményből és tortaszeletből lehet választani. Tehát nemcsak 5-6 féle sütit kínál, hanem többet és finoman is készítik el.
Pizzériánál is olyat keresek, ahol sokéle pizza van, esetleg olasz tésztákat, salátákat is kínál.
Ha leírnátok a saját tapasztalaitokat, hogy melyikben voltatok és szerintetek melyikben a legfinomabb a süti, pizza, annak örülnék a legjobban.
Anyámmal átmegyünk Szolnokra szülinapja alkalmából és egy kis sütizéssel, pizzázással, meg némi vásárlással egybekötött lazítást tervezek neki.
A válaszokat előre is köszönöm.
mikono
További ajánlott fórumok:
- Te megmentenéd Illés bácsi cukrászdáját?
- Vendéglők, cukrászdák, kávéházak, éttermek nevei
- Tudtok 1 évesnek való, tej-és tojásmentes tortát készítő cukrászdát?
- Így karácsony közelében, a szegénységről
- Ti milyen nevet adnátok egy most induló cukrászdának?
- Budapesten - a Nyugati Pályaudvar közelében - milyen jó éttermek, cukrászdák és kávézók vannak?