Te megmentenéd Illés bácsi cukrászdáját? (beszélgetés)
Összességében az, hogy veszít, azt végeredményben magának köszönheti. Gondolom ezt sem nehéz belátni.
Ettől függetlenül sajnálom őt.
Ez már az ő döntése lesz, hogy hagyja az egészet, vagy valamit szeretne továbbadni.
Nem tudom áldozatnak tekinteni, kicsit sem.
ki mondta, h haszon nélkül?
Illés bácsi továbbadhatná a tudását, biztos lenne, aki megvenné.
Most nem azért de ezermillió ilyen elvesztés van a világon.
Mindenkit mentsünk meg!???
Jó!
Legyen mindenkinek emberséges főnökkel megáldott munkája és tisztességes fizetése!
Más élete nem érték?
Gondoltam hogy ebbe valaki beleköt majd :)
Én nem tartom jogtalannak, ami történt! Viszont ami ennek a végeredménye az mindenképpen az volt, hogy valaki valamit elveszített!
Szerintem ezt azért könnyű belátni, nem? Számára valószínűleg értéket képviselt az, ami a nagyközönség számára nem. A bácsi vesztett.
Ki tette tönkre???
Szart az öreg a szabályok betartására, igenis egy kupleráj az az üzlet, vagy mifene.
Másnál a pincében nagyobb rend van, mint ott a műhelyben.
A tisztaság hiánya meg....
Bocs, de gusztustalan.
Tönkretették? Ki? Aki számon kérte a higiénia szabályait?
Ha tényleg jó volt a cukrászda, akkor költhetett volna rá.
sok emberben benne van a törekvés, h amit elért, felfedezett, azt továbbadja a világnak.
jól is néznénk ki, ha egy rakás ilyen ember magában tartotta volna a tudását.
De miért volna célszerű?? Most komolyan! Egyrészt, gondolj bele. Van valami, amit létrehoztál (vagy egyedi módon tovább fejlesztettél, ilyen például egy recept) miért lenne célszerű megosztanod azt bárkivel is? :):) Egy élet munkáját, sajátosságait! Ennyi erővel bárki aki meghal vagy súlyosan megbetegszik esetleg ellehetetlenedik, az tovább adhatná vagy szétoszthatná amilye van...
Kicsit ragadjunk már meg a realitás talaján, szerintem :)
Pláne azután nem 'célszerű' ilyesmire számítani valakitől, miután tönkretették. Mindegy hogy jogosan vagy jogtalanul.
Aki úgy tárolja, az renoválja Lipótmezőt, és költözzön be szépen.
Meg persze vannak azok a mosómedvék, akik össze vissza mossák.....
Én csak felbontás előtt mosom meg.
Na de én úgyse tudom jól.:)
Tiramisu, piskóta tészta kinyalás, lágy tojás nyami. :)
Ebben a tojásmizériában nem hiszek.
Mosatlanul, hűvös helyen két hónapig eláll.
Olyan sokat meg senki nem tankol be....
Aztán.majd elteszi láb alól a családja.
Nem szeretem a feljelentéseket, de biztos van az a szitu, amikor úgy gondolja valaki, hogy jobb lesz az mindenkinek és főleg neki jobb, ha azt névtelenül teszi.
Mondjuk, ebben a szituban én nem szóltam volna, akinek szeme van. láthatta milyen körülmények vannak a cukiban.
Nem hiszem, hogy Illés bácsinak, ha szólnak, akkor az bármit is jobbított volna a cukrászdája higiéniás állapotán.
További ajánlott fórumok:
- Vendéglők, cukrászdák, kávéházak, éttermek nevei
- Tudtok 1 évesnek való, tej-és tojásmentes tortát készítő cukrászdát?
- Segítesz megmenteni a házasságomat?
- Ha elromlott az USB-ém elveszik minden adatom? Hogyan tudnám megmenteni?
- Ti milyen nevet adnátok egy most induló cukrászdának?
- Egy jó cukrászda, Budapesten...