Egy jó cukrászda, Budapesten... (tudásbázis kérdés)
én a házias sütiket szeretem, ezért a kóser cukira szavazok. ott csak természetes alapanyagokat lehet használni. nagyon finomak a sütik, és ráadásul nem is drága. olyanok, mint amiket a falusi nagyik készítettek anno...
Auguszt! Mindegyik Auguszt nagyon jó.
Nekünk is a Horvát cuki a kedvenc.
én nem tudom milyen a Daubner és a többi bármilyen cukrászda, mert eleget vagyok én itt a süti között. Még többet is mint kéne...
ha megnézed ez elején én is ezt írtam és cukrász vagyok tuti az ő sütijük:-))
nekem a szilvás papucsuk kifejezetten nem ízlett...
Csak mellékesen az E80 az Auguszttól származik, az öreg cukrász bácsi 80. születésnapjára kreálódott. De a Daubneré jobb, és az Auguszt ráadásul még irgalmatlan drága is.
ők maguk is cukrászdának hívják magukat (meglepő módon:)) úgyhogy szerintem nem igazán kell nekik más titulus.
Nem baj, kedves, csak nyugodtan "akadjon ki", majd visszaakad :))))))
A cukrászdáról kiírt fórumon mégis mit kellene kérdezni annak aki még nem találkozott ezzel a névvel, címmel!
Milyen titulussal lehet illetni a "pasid" szerint:)
Kérlek világosíts fel :D
A Daubnernek nem igazán van marketingje, nem is tudom hogy ki van-e egyátalán téve bármilyen tábla....ha lenne, mindenki tudna róla, nem?
megvan, megkerestem... barátom a Google megsúgta csendben: Zila
ismeritek?????
Szamosék?
Ami náluk Eszterházy, az a mennyei manna, sehol máshol olyan nincs, szóval nekem Szamos..és van még egy titkos favorit, olvastam róluk, megtetszett,valahol Lőrincen dolgoznak, gyönyörű stílben, innovatív mentalitással, talán a madártej torta a tulaj kezéből származik, nevet sajnos nem tudok, de nyomozok...
ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem jó cuki a daubner, de azért amit korábban írtál már erős túlzás róluk:)
azért én már ott is ettem nem túl jó tortát... :)
de úgy látom téged bedarált a marketingjük:)
Csak nem "lecukiztad" a Daubnert? Már azt csodálom, hogy pestieket még beengednek oda...a pasim olvasta ezt a hszt. és teljesen kiadakadt :)
A Daubner az a Daubner, nem egy cuki :)))
ezeknek egyáltalán nincs más íze. Hidd el, mondanám. Sokan mondták. Üsd be a fruktózt a googleba és a wikipédián nézd meg
Szerintem nem a "mérgezés"-től félnek :)
Nekem a diabetikus sütiknek van valami kellemetlen mellékíze :(
Azonkívül, ha fruktóz van benne akkor ugyanaz a kalóriatartalma és nem alkalmas (annyira) a fogyókúrához, inkább a cukorbetegeknek jó.
(remélem jól tudom:)))
van, sak az diabetikus és sokan valamiért félnek ettől, pedig minden fruktózos, nem mérgező:D:D:D
Nálatok is vannak finom sütik, meg fagyik?
üdv
én is cukrászdában dolgozok:D:D:D
Hát a legnagyobbat kihagytam:
Gerbaud - V., Vörösmarty téren :)
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen:)
Csatlakozom az előzőekhez: Daubner
XVIII.kerület-pestszentimre központ Picúr cukrászda-ott vannak az igazi díjnyertes sütik.
II. kerület. Kolosy tértől nem messze...
Szépvölgyi út
Nekünk E80 a kedvencünk. ;o)
Nekünk ugyan kicsit rendhagyó volt az esküvői vacsi, de a torták onnan voltak. ;o)
Ez a cuki merre található??
Vári - XVI., Szlovák úton
Horváth - IV., Árpád úton
Én is a Daubnerre szavazok!! Nekünk onnan volt az esküvői tortánk is. Az eszterházy tortájuk és egy mákos szelet (nem tudom a nevét sajnos) páratlan!
Daubner-daubner-daubner....
További ajánlott fórumok: