Szoktatok libát vágni? Ti hogy vágjátok le? (tudásbázis)
szeretem pl. a pick-szalamit meg akkor is, ha tudom, van benne csacsizsir... elvegre a cukraszok is szeretnek azzal dolgozni, mert nem avasodik;
aztan milyen jo a lo- meg a csacsikolbasz...
mindent a maga helyen es idejeben;
még az ősidőkben nem azon filóztak,hogy az állatnak "lelke" van,meg a növények is éreznek,enni kell és kész.nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni.én példáiul a disznót is gyönyörűen szétszedem,nem egy női munka de nem igazán izgatom magam,hogy ki mit gondol erről esetleg,meg kell csinálni és kész,ezelőtt a jányokat megtanították odahaza a világon mindenre.ma már a panelban ez nem lehetséges,de azért egy két elvetemült nőszemély még képes megvenni egy pár tyúkot és még a fürdőkádban is megkopasztja,csak hogy házit és ne gyárit egyen.
amúgy meg olyan érdekes a világ,hogy amíg az ember nem tudja mit eszik addig szereti..amikor meg megtudja mi micsoda nem kell..
mikor kiderül,hogy a kolbászhús az állat belébe van töltve..háát.))))
Na ugye, hogy ugye? :D
Jó, jó, ezek a példák egyediek, nem halunk bele, ha kihagyunk egy vacsorát.
De hosszú távon vajon mi lenne velünk, ha csak pusztán magunkra számíthatnánk? Gondolom, belépne a természetes szelekció. :(
Párizsban meghívtak egy baráti társaságban elköltött igazi francia estebédre. Osztriga érkezett, amire korábban azt mondtam, tuti, nem eszem meg. Hiába volt fantasztikusan tálalva, képtelen voltam enni belőle. Mert azt hittem, az a vacsora, kétségbeesve tömtem magamba a hozzá felszolgált finom francia kenyeret.
Aztán kiderült, az csak az előétel volt. :D
A tényleg különlegesen finom főételből alig bírtam enni.
A muszáj biztosan nagy úr,
Ha már meg kellene ölnöm egy szárnyast, inkább lelőném, mint elvágnám a nyakát. Utána még mindig ott a probléma: főzhető állapotba kell varázsolni.
És a párnáink dunnáink nagy része saját libatollal van megtöltve.
( csak nagyon csendben zárójelben jegyzem meg, hogy 40 felé ill. 40-n tul rájöttök, hogy nagyon sok mindent meg kell csinálni, amitől fiatalon viszolyogtatok, vagy esetleg régen szüleitek nagyszüleitek elvégeztek helyettetek, nem lehet
mindig másra várni )
Én a tyúkot, kakast pulykát zokszó nélkül levágtam amikor még élt a férjem, ill. éltek a szüleim, teháűt nagyobb volt a család.
Fiam kedvéért nem nagyon érdemes baromfit vágni, de szerintem le merném vágni a libát is, kacsát is.
( Talán csak a gyöngytyúkot nem )
Tényleg? Ne már :D
Lehet,hogy Ő Szilveszter, a macska :)
Nem tudom,de te vagy valami perverz csőrike vagy,vagy valami egészen más(azt inkább nem írnám le....
Már el lett neked magyarázva egy párszor..tudod az első fórumodon,ahol ugyan ezt kérdezted csirkékkel.
Ferjem is szorgalmazza, hgy tartsunk, de mondom ki vagna le basszus? A muszaj nagy ur.
En pl.most azt modnom, hgy a csigat sosem ennem meg, de ha az eletem mulna rajta, valszeg nem igy gondolnam.
Mindenki csak a sajat helyzetebe tudja belelelni magat, addig amig nem vunk X szituacioban, csak az elkepzeles van.
Az emberi fogazat nem csupan zolsegevesre van kitalalva.
Vtm vega 4 evig, a verkepem kriminalis lett.
A taplalkozasi piramist,ha nezem, akkor a szunyogot is sajnalni kene :)
Így van.
Hiába konganának a polcok az ürességtől, tuti éhen döglenék, ha nekem kellene levágni bármilyen állatot. Vegetáriánussá válnék; vagy eladnám a lelkemet is egy jó kis sült csirkéért. :D
Többek közt ezért nem tartok tyúkokat, pedig nagyon fáj a fogam „kapirgálós” tojásra. :(
Szívből irigylek mindenkit, aki képes a tartott baromfijait levágni.
Persze :D
Nem vagyok vega :)
További ajánlott fórumok:
- 21 éves vagyok és babát szeretnék, de ebben a helyzetben bele merjünk vágni?
- 14 évvel idősebb nő. Bele merjek vágni?
- Mennyi az a pénz, amiből bele mernétek vágni?
- Milyen taktikával vágjátok le babátok kormeit?
- Szoktátok vágni ollóval a szemöldökötöket?Vagy idétlen, ha rövidebbre van igazítva?
- Falun élők szoktatok libát, kacsát tömni?