Szoktam az Élet 250 kiló felett című műsort nézni, mert nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egy olyanra emlékszem, aki végül elutasította a műtétet. Róla sincs további infó.
Ez kár, mert igazából akkor lenne tanulság.
Az én b.nőm nem is szült. Két csípőprotézis, és megelégszik azzal, hogy "járkál otthon, nyitott ablaknál".
Ő is simán indulhatott volna, olyan darázsderék, nagy mellek, gyönyörű arc.. nem akartam elhinni, mikor találkoztunk.
azóta még jobban tartok a mérlegtől. :))
Fogalmam sincs, hogy néznék ki, ha nem mennék el edzeni, amikor nincs kedvem. Ha mindent és olyan mennyiségben ennék, ahogy szeretnék. Hálás vagyok azért, hogy alapvetően hízásra hajlamos vagyok, mert nagyon meggondolom, mit rakok a testembe.
Akiről írsz, az unokanővérem is lehetne, simán szépségkirálynő lehetett volna. Szült két gyereket, meghízott, ott elengedte a gyeplőt. Most közel e hetvenhez menni, levegőt venni alig tud. De még mindig zabál. Amikor jön hozzánk, dupla adagot főzök, mert mi összesen eszünk kb. annyit, mint őt. Ami azért is csoda, mert a gyógyszerei kitesznek kb. egy adag ételt. 😳
Egy másik unokanővéremnek az anyukája volt ilyen. Én nem mondom, hogy minden eset ilyen, de ennél a kettőnél a betegség nem ok, hanem következmény volt.
Remélem, nem arrafelé tartasz!
Van egy gimis barátnőm, iskola legszebb, legcsinosabb lánya volt, most 90-100 körül van. Még boltba is csak kocsival mennek, nem tudom mire vár, hogy jutott eddig.:((
További ajánlott fórumok:
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?
- A Géniusz vetélkedő műsort szoktad nézni?
- Regisztráltam az rtlklub.hu-ra, hogy tudjam nézni az éppen futó műsort, de mégse tudom!:-( Hogyan tudnám törölni a regisztrálást?
- Nagytakarítás című műsort a Tv2-n, hogy lehet visszanézni a teljes adást?
- Bevallom, amióta nézem az Élet 250 kg felett című műsort....
- A facebookon lehet látni hogy kinek az adatlapját szoktam nézni?