Bevallom, amióta nézem az Élet 250 kg felett című műsort.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nyilván nem eszem egészségesen ,mert a szalonnás rántotta vajas (házi) kenyérrel nálam alap.😁
Csodálkoznak is ,hogy ennyi kaja hogy fér ebbe a csepp nőbe?
Most tojásos nokedlit eszem pörivel.
(gondolkoztam a kenyeren is ,de ez már szerintem is túlzás lenne)
A fél ország utálni fog ezért a mondatért 😉😉😉
Én nem. Én örülök, hogy baromira figyelnem kell arra mit eszem. Egyébként valószínűleg sushin, feketeerdő tortán élnék :D A csülökpörkölthöz pedig krumplit ennék.
Ez csak egy provokáció,
vegyétek már észre.
egy unatkozó fickó szórakozik veletek...
Most már terelsz. Ennek, amit most írsz, köze sincs az eredeti felvetésedhez.
Ezt a műsort nem ismerem, és nem is érdekel. Egy 200 kg-os nő minden, csak nem egészséges. Élete még lehet egy darabig, de ha tovább örömködik a "tökéletes" életének, tovább hízik, mondván neki így is van önbizalma, nem sok jót jósolok neki.
De mindenki maga tudja, mitől boldog, mitől elégedett.
Ezzel be is fejeztem, nem kívánok többet hozzászólni sem ehhez, sem az előző, etetős vágyakozásodhoz.
Válaszolok a kérdésedre. Nő vagyok, és kukoricát adtam.
A nők önbizalomhiányának ehhez a témához semmi köze. Szerintem ezt te is tudod, nem kell vicceskedned azzal, hogy végre jössz te, akinek tetszenek a kövér nők.
Amiről te "jópofizól", az nem a túlsúlyos, elhízott nők esete. Annál sokkal súlyosabb dolog.
Tudom, miről beszélek, mert láttam már én is olyan műsort, amelyben kórosan elhízott, súlyosan deformálódott, beteg emberekről (nőkről, férfiakról egyaránt) szólt. Szóval, ne hidd, hogy jössz itt a világmegváltó ötleteddel, a kövér, önbizalom hiányos nők majd itt fognak sorba állni a kegyeidért, hogy etesd őket.
Tudom, hogy vannak olyan emberek, akiknek a szexuális vágyai eltérnek az átlagostól, de ez már az én szememben aberrált vágy. Mindkét fél részéről. Akár etető, akár etetett.
Velem rosszul járnál😁
Rengeteget kell ennem ,hogy tartsam a kis 55kg súlyom.
Ha véletlenül nem eszem ,csak úgy olvadnak le a kilók.
Nagy kihívást jelentene engem etetni😉
Egyébként elég beteg egy dolog amit szeretnél.
'Kedves, tudnál alkalmazni valami rokonértelmű jelentést is, vagy csak ennyire vagy kalibrálva?
Azt hirdeted szereted az állatokat, akkor miért hasonlítod szerencsétleneket, egy általad elítélendő cselekedetű emberhez?
Tetszenek a kövérek,,jó ezzel nincs is baj.
Bár hajlok arra ,hogy csak a hepaj kedvéért írtad.
A vége mégis az hogy kb. kinyírod az illetőt,,ha egyszerűen szó szerint vesszük.
Én sem értem 🤷♀️
Nyilván ehhez kell egy nő is aki nyel. Nem tudom ez miért "fáj" bárkinek is.
Felhízlalni a szerencsétlen nőjét annyira, hogy az szerencsétlen eldeformálódjon, megbetegedjen.
További ajánlott fórumok:
- Külföldre mennék dolgozni, de bevallom félek! Segítsetek!
- Szoktam az Élet 250 kiló felett című műsort nézni, mert nem...
- Most megyek koponya MR-re. Bevallom, kicsit félek.
- Néztem a temetést és bevallom megkönnyeztem, amikor...
- Újra nézzük a Star Wars filmeket a gyerekkel, de bevallom,...
- A szerelem ellentéte a közöny és nem a gyűlölet. Bevallom,...