Nagytakarítás című műsort a Tv2-n, hogy lehet visszanézni a teljes adást? (tudásbázis)
Nem tudom,hogy lehet ezen a szinten élni-anyuék szerint erre van igényük-gyerekkoruk óta ez van náluk,ezt látták az apjuktól,mert az édesanyjuk korán meghalt.Azt mondom,kifogások mindenhol vannak,de ez a trehányság legteteje.
Ja,és a legfontosabbat elfelejtettem megemlíteni-orvos a keresztanyám-belgyógyász.
Ez a legfelháborítóbb az egészben:OO
Szerencsére nem vagyunk rokonságban,anyukám évfolyamtársa volt az egyetemen,együtt tanultak,és állítólag könyörgött a szüleimnek,hogy hadd legyen a keresztanyám,mert nem született gyermeke,nem ment férjhez,soha-senkije nem volt-nem csodálom:OO
pfúúúúúú nem semmi... Hogy tudnak úgy élni?????
egyik ismerősömnél kb olyan retegség van mint amit a műsorban is szokott lenni...
Szörnyű volt a bűz,áporodott szag:OO
Borzasztó:O-szerencsére ritkán megyünk,két évente egyszer.
Jó sok ember kell ahhoz,hogy rövid idő alatt kellemes környezetté varázsolják a lakást.
Most jöttem haza a keresztanyáméktól.
Érdekes,hogy nála bár szinte be sem lehet menni a szobákba,rengeteg újságpapír,töménytelen mennyiségű nejlonszatyor,tele mindenfélével,plafonig felstócolva.Mégis ahogy körülnéztem,ki van festve,ablakok is rendben,lemázolva,lepucolva,és a padló is fel van mosva.
Mégis az összkép borzasztó,rettenetes a bűz,rendesen nem lehet takarítani sem a sok kacattól,amik persze nagyon fontosak,mert vadi új pohár,és étkészlet,meg ágyneműk,stb..Nem értem,miért nem lehet a szekrénybe bepakolni-állítólag,azok is tele vannak:OOO
Ezért kénytelenek voltunk az ölünkben a díványon enni,műanyag evőeszközökkel.
Ma megyünk a keresztanyámékhoz kései ebédre.
Erősen gondolkodom,hogy kihívjam-e a stábot.
Náluk minden tescos zacskókban van,és az egyik szobában partvissal lehet felkapcsolni a lámpát.
Vécére úgy lehet menni,hogy el kell taszigálni egy radiátort,meg sok mindent ,hogy be lehessen jutni.Mindegyik asztal tele van-enni csak az ölünkben tudunk az egyik díványon.
Még meg sem érkeztünk,de már várjuk,hogy hazajöjjünk:OO
Nahát az a klotyó:OO Még itt az ágyból is öklendeztem,nemhogy kimenjek egy ilyen terepre.
Ha 100 ezreket fizetnének,sem takarítanék ilyen helyen.
Bevallom,nálam nagyon gyakran van rumli egy darabig-aztán megint.:O
De a konyha,és a fürdő-Wc-mindig rendben kell legyen-állandó fertőtlenítés-én nagyon kényes vagyok a WC higiéniára,meg a konyha,ahol eszik az ember-Jujjjj:OO Nekem elég volt egy adás belőle.
Azt sem értem,hogy emberek-merik vállalni az arcukat ország világ előtt-ahelyett,hogy a lustaságukon felülkerekednének,és maguk megcsinálnák a hajlékukat.Szánalmas:OO
bírom ennek a műsornak az eredetijét!! ott olyan jófej a 2 takarítós aqsszonyság.
Joshiné meg Edina sem rossz, de azért meg sem közelítik őket
Undorító volt ez egész műsor. :/
Pondrók az ágyban brrr. :S
További ajánlott fórumok:
- Ki, hogyan csinálja a nagytakarítást?
- Ajánlanátok jó általános felület lemosót nagytakarításhoz? Amivel könnyen lehet az ajtókat, konyhát, szanitert tisztítani.
- Tavaszi nagytakarítás
- Miért karácsony meg húsvét előtt csinálnak az emberek nagytakarítást? Amúgy nem kell takarítani ennyire?
- Hol tudom visszanézni a londoni olimpia megnyitóját?
- Hol tudom visszanézni ezt a műsort?