Szoktál dícséretet kapni a fönöködtől, a jól elvégzett munka után? (szóbeli) (beszélgetés)
Tizennégy éve dolgozok a jelenlegi munkahelyemen.Ez alatt az idő alatt még soha nem hallottam azt, hogy "köszönöm", vagy "ezt ügyesen megoldottad". Betanított munkásként(operátor)
alkalmaznak papíron, de ipari gépek elektromos működtetését tervezem, építem és javítom elektronikai műszerész szakmai végzettséggel.Ezenkívül van egy ipari hűtőgépkezelő és karbantartó valamint egy felsőfokú energetikus végzettségem.
Beszélek németül, oroszul, szlovákul, horvátul és lengyelül.
A pénz sem igazán jó, meg a hangulat sem. Csak a hajtás, de megbecsülés és megértés semmi. Miért nem változtatok? Azért, mert 57 éves vagyok,a munka helyben van, szakmailag kiélhetem magam. Magamnak bizonyítok, ha egy -egy gépet sikerül klasszra megtervezni és megépíteni. Teljes elégtétel, ha gond nélkül, hibátlanul működik.A kellemetlen körülményeket feledteti az összetartó család, az unokák.
De azért én is nagyon várom, hogy minél előbb nyugdíjba mehessek!
Dícséret?? :D
Nálunk inkább a mobbing megy... :(
SOHA!
Cak leb...ni, de napjában többször! Egy komplexusos debil!
Nem.
A cégünknél nem szokás dícséni senkit.
persze, mindig nagyon kedvesen megveregetem a vállam ha jól dolgoztam :D dicsérgetni nem szoktam magam hangosan, de egy "hónap dolgozója" oklevelet már ajándékoztam magamnak :)
;DDD
További ajánlott fórumok:
- Édesanyák dícsérete (irodalomban, képzőművészetben vagy Anyák napján gyerekszóval/
- Hogyan értelmeznéd, ha a munkába való visszatérés előtt ezt -lásd lentebb- kapnád a főnöködtől?
- Csupán egy testrész dicsérete is tetszésre utal?
- A Németországban elvégzett csípőműtétet, ha van EU TB kártya, akkor mennyiben támogatja az állam?
- A havonta elvégzett otthoni mell önvizsgálat életet menthet
- Munkaügyi által szervezett tanfolyamot van aki már elvégzett?