Csupán egy testrész dicsérete is tetszésre utal? (beszélgetés)
Nem feltételeztem,hogy az vagy.
Viszont a példán is látszik, hogy elismehető valakinek valamilyen testrésze anélkül is,hogy bármi más tetszen.
Szeretem orrodnak két szép lukát, amin a villamos is röhögve megy át.
Ennyiből sajnos nem lehet megmondani, hogy tetszel-e neki. Lehet, hogy igen, de az is lehet, bogy nem. Az idő eldönti. Ha akar valamit, úgyis lépni fog.
Végülis tökmindegy, mire gondolt...a hozzászólásaidból úgy is az jön le, hogy te azt szeretnéd, hogy azt mondjuk: Igen, ez azt jelenti, hogy tetszel neki!
(Mert bárki bármit mond, ezt erőlteted.)
Nem, de én nem vagyok igénytelen, szóval a helyzet nem ugyanaz.
Igen, ez lehet de így, de úgy gondolom, hogy akkor, ha mondjuk Gazsi megkérdezi Pistát, hogy te, mi a véleményed Manciról, szerintem nagyon jó csaj. Mire Pista hogy mondjon valamit, azt feleli, ja, jók a lábai. De itt, mint írtam, nem ez történt. Ha egy férfi magától hoz fel egy másiknak, akkor minimum az a testrész, amit megdocsér, biztosan tetszik neki.
Lehet hogy csak a szád.
Volt egy kolléganő,elhízott nagyon,igénytelen volt,a haja is nagyon rendezetlen, viszont szép arca volt.
Hallottam több férfitól,hogy milyen kár érte,mert szép az arca.
Ebből mit gondolsz?Tetszett nekik?
Nem szeretném FI-t megbántani, de volt valamikor régen egy mondás, ha valakin egy dolgot dicsérnek, az gyanus, azért van, mert más dicsérnivalót nem találnak rajta . Kivétel talán a " szép a szemed" és a "jó a hajad "; de ezt nem udvarlási szándékkal mondják egymásnak.
Bolond lyukbol bolod szel fuj.
Ugye, etted?
A 'szep a szemed" igazabol azt jelenti, rusnya vagy, hagy neken.
Ha az utcán két férfi jön mögötted, és közben megjegyzik, hogy jól nézel ki hátulról, vajon tetszel nekik?
Fura is.Én hangyányi jelentőséget nem tulajdonítanék neki.Emberek,emberekről beszélnek.
Én gyakran szóvá teszem, ha valami szépet látok valakin, sok mindenkin, nőkön is. Hátsó szándék nélkül. 😄
Tulajdonképpen az egész megnyilvánulást nem tudom hova tenni. Nekem valahogy fura…
A szád tetszik. Ez biztos. A többi alkatrészed nem biztos, hogy tetszik. Sőt. Lehet, hogy egyáltalán nem.
Valószínű, tetszel neki. A fejeden talán a szád tetszik neki a legjobban. :)
Tehát ha egy férfi kiemeli egy nő valamely testrészét, hogy szép, stb., akkor biztosan tetszik neki a nő egészben is?
Egy férfi ismerősöm közös ismerősünknek kijelentette, hogy szerinte nekem szép szám van (ő hozott szóba is engem, nem a közös ismerős kérdezte, hogy mit gondol rólam, vagy ilyesmi). Ilyen esetben csak a szám tetszhet neki, mit gondoltok?
További ajánlott fórumok: