Munkaügyi által szervezett tanfolyamot van aki már elvégzett? (tudásbázis)
persze, hogy megéri, ingyen van, csak a javadra válhat
egyetlen hátránya, hogy addig nem tudsz elmenni dolgozni, ha esetleg közben találnál munkát
Én annak idején angol alapfokúra jártam, le is nyelvvizsgáztam!
Nem mellesleg ott az egyik tanfolyamtársamnak köszönhetően lett munkahelyem :D
Csatlakozom.
Én 3 éve a munkaügyi hivatal által indított tanfolyamon végeztem el a logisztikai ügyintéző tanfolyamot.
Érdemes....de csak olyat amivel el tudsz helyezkedni (már amennyire ma ez lehetséges),na az én szakmám nem ilyen!
Attól függ, mi a célod. Ha pár hónapig szeretnél biztosított lenni, egy kevés pénzt keresni, nem mellesleg közösségbe járni és tanulgatni, akkor nagyon megéri. Ha az itt kitanult szakmában akarsz elhelyezkedni, akkor már kevésbé... Nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy mivel gyakorlat szinte nincs is, használható tudást nem szerezhetsz. Max. némi alapot, amiből továbbfejlesztheted magad.
De én nem bántam meg, hogy jártam, jó társaságba kerültem, és persze tanultam is ezt-azt. Ha nincs munkád, és remény se nagyon van, hogy a közeljövőben elhelyezkedj, akkor érdemes megpróbálni.
További ajánlott fórumok:
- Munkaügyi által tanfolyam!Mik a feltételek?
- Nem tudjátok, hogy a munkaügyi által támogatott tanfolyamokra heti hány nap kell menni?
- Munkaügyi központ által támogatott tanfolyamról, tud-e valaki valamit?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Aki részt vett már munkaügyi kp. által szervezett kórházi képzésen (1 éves), munkaviszonynak számított a képzési idő (gyakorlattal)?