Szőke-melíros haj ápolása, mivel? Tippek, praktikák .... (beszélgetés)
Szia!
Nem saját terméke, a fodrászomtól veszem a hamvasítót, Matrix márkájú! Azért szeretem, mert ha tovább hagyom is rajta, nem lesz lila és szürke sem! Én is először normál sampont használok, aztán a hamvasítót, és végül a balzsamot!
Köszi csajok mindenkinek a választ!
Megnézem a boltokban amiket írtatok és kísérletezek, melyik lesz jó...
Szia! Én ajánlom a Bed Heannak a Tigi csládját, én abból használom a Dumb blonde sampont (400ml). De szerintem az, hmilyen sampont használsz, kevésbé fontos, mint h milyen balzsamot/pakolást.
Megmosod bármivel a hajad, utána jön a hamvasító (pl a schauma az tökéletes erre), h nelegyenek sárgák a csíkjaid, viszont figyelj arra is, h max 5 perc, mert utána elkezdenek beszürkülni majd lilulni, főleg ha frissen vannak szivatva:)
Pakolásnak: Serical termékcsalád. Fodrászkellékesnél lehet kapni, 1000ml-s pakolás kb 8-900ft és tényleg nagyon jó. Neked a "nagy zöld" tubust ajánlom:) így tudják miről van szó.
Szia!
Köszi a választ! Tehát akkor van a Gliss-nek szőke hajra való samponja +balzsama? Nem ismerem annyira ezt a termékcsaládot, de akkor a holnap nagybevásárlás alkalmával elidőzök majd a samponpolcoknál :-)
Sziasztok!
hajni, ennek a márkának saját terméke az a hamvasító? Bocsi, ha butaságot kérdezek, de milyen sorrendben rakod fel? Én most használok X sampont, majd arra egy másik márkájú hamvasítót.
Nem igazán találtam mega tökéletes megoldást, nem fénylik annyira, mint szeretném..
Szia!
Én gliss kur sampont használok, a kifésülő balzsamával együtt, és természetesen, hogy szép legyen a melír, hamvasító sampont, vagy habot!
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Hogyan főztök kevés pénzből finomat? Tippeket, praktikákat várok, osszátok meg velem!
- Rosaceás arc- illetve dekoltázsbőrre milyen krémet tudnátok javasolni.Házi praktikák, készítmények, tippek is érdekelnek..
- Tudatos babatervezés 2020-ban. Praktikák, tippek, tanácsok 👣💫
- Zöldségben, gyümölcsben, avagy házi szépségápolási tippek, praktikák.