Rosaceás arc- illetve dekoltázsbőrre milyen krémet tudnátok javasolni.Házi praktikák, készítmények, tippek is érdekelnek.. (tudásbázis kérdés)
Szií, hol tudok ilyet vásárolni? Ára kb mennyi,és mennyi ideig elég?
Elöre is köszi
“
“Körülbelül 3-4 éve rosacea betegség tünetei jelentek meg az orromon. Számtalan bőrgyógyász kezelte krémekkel külsőleg, valamint szájon át szedhető gyógyszerrel, köztük szteroid tartalmúval is, kisebb sikerekkel, enyhe javulás után a tünetek visszatértek. Még lézeres kezelést is kaptam. A szakorvosok hosszan tartó vagy végleges gyógyulást nem tudtak ígérni. Majd 2013 tavaszán az egyik szer mellékhatásaként fényérzékenység is kialakult a kezelt területen. Szerencsémre az egyik bőrgyógyász szakorvos javaslatára elkezdtem használni a 37 gyógynövényből készült ARQUEBUSE WATER gyógynövény esszenciát. Körülbelül 3-4 hét és a 100 ml 2/3 részének a felhasználása után jelentősen javult, sőt bátran mondhatom, hogy teljesen eltűnt a gyulladás, valamint a rosaceás tünet.”
”
„ A gyógykozmetikumok közül a Rosaliac és a Sensibio Flush a kedvencem, de jó a Tolériane is. Ha nem állandó a tünet, az okot meg fogja találni étrendjében. Minden esetre kerülje a forró ételeket, italokat, ne fogyasszon alkoholt - mert ezek mind fokozzák az értágulatot. Ne használjon folyékony szappant, habfürdőt, és csak hideg vagy langyos tus érje bőrét! Candida irányában érdemes lenne vizsgálatokat végeztetni.”
Köszönöm a válaszokat!:)
Esetleg valalmi "házi" halványítót nem tudtok?
itt vagyok köszi:))))
próbálj meg napi szem RUTASCORBINT SZEDNI ÉS AZ ANACONDA VASOPROT ACTIV KRÉMET AJÁNLANÁM..
Ugyanolyan,mint az arcomon.Kis hajszálerek.A dekoltázsnál kb tenyérnyi területen van.
Családi örökség:)Anyunak is ilyen a bőre,csak duplaennyire.Így valószínű,ahogy öregszem egyre csúnyább lesz:(
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..