Ha nem bízol abban, hogy egyből lefedi a sötétet, akkor szerintem egy-két sor fehérrel kenjétek át, és utána jöhet a kék! De szerintem, ha egy kis részen kipróbálod, hogy fed-e és megvárod, hogy teljesen megszáradjon látni fogod! Bőven elég egy kis kockán kipróbálni szerintem!
Nekünk Dulux festékkel van festve mindenhol, 2 rétegben. Ez is letörölhető, maradt festék is persze, ha javítani kellene. Szerintem olcsóbb a végén, ha jó minőségű festéket veszel.
Gyönyörű kék árnyalatok vannak, sztem 1 réteg is elég, még akkor is, ha kimondottan sötét alapra fested rá. És azt hiszem, mosható, én legalábbis már töröltem át nedves ronggyal, ahol a kutyám beletörölte a pofiját :)
Az én hálószobám a ritz rose árnyalat, én festettem:)))nagyon szeretem.
Ajánlanám, hogy vegyél készre kevert falfestéket, igaz, hogy nem a legolcsóbb megoldás, de sok idegességtől megkímélheted magad!:) Azonkívül legalább szinte biztos, hogy olyan lesz a színe, mint amit kiválasztassz. Mi is azzal festettünk nemrég és 5 liter simán elég volt egy 15 nm-es szobára, sőt még sok is, mert tényleg elég volt egyszer kenni.