Színtanácsadás, testalkat workshop, stílustanácsadás (beszélgetés)
Nekem ezek..
www.styledit.hu/assets/images/products/3...
www.celestino.gr/custom/mainshare.jpg
www.alux.com/wp-content/uploads/2013/08/...
ae01.alicdn.com/kf/H1953215c521941a398b8...
cdna.lystit.com/photos/spartoo/3453e4b1/...
i.pinimg.com/originals/55/0f/64/550f6450...
glamradar.com/wp-content/uploads/2014/09...
i.pinimg.com/564x/f9/b9/a1/f9b9a176c0cb4...
1.bp.blogspot.com/-6RkEqTVQNuw/XRg2QAw6J...
images.squarespace-cdn.com/content/v1/56...
modernratio.com/assets/uploads/2020/02/s...
Kettő linket nem tudtam megnézni, azt írta nincs jogosultságom. 🤭Mi lehet az🤔
Én nem is szeretem a különlegeseket.
Ha nem csak én hanem a ruhám is különleges lenne, akkor az már túl sokk lenne:DDD
Ezek azok a cuccok, amiket felpróbálás nélkül dobáltam régen a szatyromba, mert ha egy ilyen volt rajtad akkor már volt rajtad az összes.
Régen nagypályás bevásárló voltam és ezeket vettem arra, hogy "majd jó lesz valamire"
Nem néztem meg Zolcsika által utoljára linkelteket, de miért baj a fekete, szürke, stb. színek? Mindjárt megnézem...
Szürke kisegér? Szerintem, akit ilyen színekben is észrevesznek, annak azért van stílusa;)
Ezek nagy része unalmas. Se élet, se szín, se játékosság. Ha valaki csak ebből válogatna, iskolapéldája lenne a szürke kisegérnek. Az egész összeállításban egy csizma volt, amire azt mondtam, hogy na ez igen (igaz az a fazon is jó 3-4 éve volt divat).
Van 1-2 szakadt farmeres benne, az szerintem közönséges.
Jól néznek ki.
Mondjuk egyik nő sem csúnya hozzá. Lehet, hogy egy csúnyább nőn neked sem tetszene ugyanez a ruha. Nem?
Például ilyenek!
Fontos hogy megőrizze a klasszikus, ízléses vonalakat. A színeket, mintázatokat pedig lehet variálni!
Igen, mert mint mondtam, sokkal inkább azt nézik, hogy MIT emel ki, szóval az összhatás fogja érdekelni őket! Nem a melltartó érdekli őket, hanem hogy MIT EMEL KI! Ekkor szoktak a nők csalni, hogy kívánatosabbá tegyék magukat!
Egy biztos: mellel és fenékkel nem nagyon lehet náluk mellélőni, mert a legnagyobbat is szeretik!
Egyszerűen így vannak "kódolva"!
A klasszikus bőrkabátos téma! Nagyon sablonos, de megbízható vállalkozás! Erre tuti gerjednek a férfiak (még a ducibbaknál is)!
Tényleg, ne öltözzünk úgy 20-30-40 évesen mint nagyanyánk!!!
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?
- Úszógumis has, de vékony testalkatra haspóló?!
- Szerintetek milyen testalkatnak nevezik ezt?
- 75 kg vagyok a 173 cm-hez, Fogyózik még valaki hasonló testalkattal?
- Az igaz, hogy aki husisabb testalkatú, annak nem kell szedni fehérje turmixot?